- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi 3cadianasi
-
Herkese merhaba kizlar.Yillardir Yasmin hapı kullanıyordum.Son zamanlarda adetimi çok kesti ve fiyatından da artık gına geldi.Kulladiginiz, memnun kaldığınız ,fiyatida uygun doğum kontrol haplarini yazarsanız çok çok sevinirim.
Teşekkür ederim araştırayım sağolun.Ben Diane kullanıyorum fiyatı uygun benim için
Zaten burada önerilen hapları araştırıp,doktoruma danışıp öyle değiştireceğim.Uzun zaman aynı hapı kullanırsak böyle bir ihtimalin olduğunu zaten doktorum söyledi.O yüzden başka hangi içerikli ilaçlar var onları öğrenmek istedimBence hap tavsiyesi almak çok doğru bir şey değil .Birine iyi gelen size yan etki yapabilir
Tabiki doktorumla paralel karar alıyorum ama arstirmam lazım.Bilgi edinmem lazım.O yüzden bilgi almak amaçlı sordum , teşekkür ederimDoktorunuza danışın.
Emzirenlerde kullanabilir mi bi bilginiz var mı acaba ?Herkese merhaba kizlar.Yillardir Yasmin hapı kullanıyordum.Son zamanlarda adetimi çok kesti ve fiyatından da artık gına geldi.Kulladiginiz, memnun kaldığınız ,fiyatida uygun doğum kontrol haplarini yazarsanız çok çok sevinirim.
İlacı doğum kontrol amaçlı kullanıyorum çünkü diğer yöntemler maalesef bende işlemiyorTavsiyeyle ilaç asla kullanılmaz. Her ilacın etkileri ve yan etkileri bünyeye göre değişir. Eğer ilacı doğum kontrol amaçlı kullanıyorsanız başka bir korunma yöntemine geçebilirsiniz. Ama eğer yumurtalık kisti gibi bir sıkıntınız varsa Yasmin muadili bir ilaca geçseniz de etkileri ve fiyatı açısından çok fazla bir farkı olmayacaktır.
Evet canim ben emzirirken de kullandım zatenEmzirenlerde kullanabilir mi bi bilginiz var mı acaba ?
Doğum kontrol hapları uzun süreli kullanımda adet kesmesi yapması çok yüksek.Gerekli muayene lerimi oldum,ilaç kaynaklı.Doktorumda başka bir hapla değiştirelim vücut alışmış dedi.Bende bilgi almak istiyorum o yüzden sordum canimDoğum kont hapı kullanmıyorum bilgim yok ama adetinizin kesilmesinin sebebi kullandığınız ilaç olduğuna emin misiniz? Böyle bir yan etkisi var mı?
Bence bir doktora danışmakta yarar var, belki kesilmelerinizin sebebi ilaç değil bambaşka bir şeyse? O yüzden yeni kullanacağınız ilaçta durumunuzu tetiklemesin.
Doktorumla danışıklı bir karar.Doktorum kendi söyledi başka bir hapa geçmemiEn doğru kararı doktor verir kafaniza göre kullanıp hormonlarınızı alt üst etmeyin lutfen
Abla peki kilo aldın mı yada zayıfladın mı bi etkisi oldu mu ?Evet canim ben emzirirken de kullandım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?