• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol yöntemi dert oldu...

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
kızlar spirail takmak istiyorum ama eşim takmamı istemiyor.spirail eşimin imzasına gerek duymadan takabiliyor muyum?bu konuda bilgisi olan var mı?

kızlar spirail takmak istiyorum ama eşim takmamı istemiyor.spirail eşimin imzasına gerek duymadan takabiliyor muyum?bu konuda bilgisi olan var mı?
Eşinin imzasına neden gerek olsun ki canım, sen reşit bir bireysin. Ben spiral taktıran kadınların yanında hiç kocalarını görmedim staj dönemlerimde. O yüzden bence eğer doktor uygun görürse gidip taktırabilirsin. Tabi eşinin neden istemediği de başka bir soru bence...

imzaya falan gerek yok. adetinin 3.günü gidip taktırabilirsin sağlık ocaklarında bile takıyolar. eşin niye istemiyor onu anlayamadım onu etkileyecek bir durum yok bunda ama bebiş istiyorsa onu bilemem:46:

Eşinin imzasına neden gerek olsun ki canım, sen reşit bir bireysin. Ben spiral taktıran kadınların yanında hiç kocalarını görmedim staj dönemlerimde. O yüzden bence eğer doktor uygun görürse gidip taktırabilirsin. Tabi eşinin neden istemediği de başka bir soru bence...[/QUOTE
annem biz çocukken taktırdığında babamın imzası alınmıştı ordan aklımda kalmış.bence de gerek olmamalı.net bir bilgim olmadığı için sordum kızlar .eşim,benim zarar göreceğimi düşünüyor,iyi gelmez diye bir de çocuk istiyor ama ben düşünmüyorum kararlılıkla...

annem biz çocukken taktırdığında babamın imzası alınmıştı ordan aklımda kalmış.bence de gerek olmamalı.net bir bilgim olmadığı için sordum kızlar .eşim,benim zarar göreceğimi düşünüyor,iyi gelmez diye bir de çocuk istiyor ama ben düşünmüyorum kararlılıkla...
belki eskiden öyle bi uygulama varmıştır, ama şimdilerde yok. eşin bebek istiyorsa bence oturup ortak bir karar almalısınız, onu hiçe sayıp taktırman da hoş olmaz, onun da senin isteğini hiçe sayıp illaki çocuk demesi de uygun olmaz. Bence eşinle oturup güzelce konuş ve ortak bir karara varın.

belki eskiden öyle bi uygulama varmıştır, ama şimdilerde yok. eşin bebek istiyorsa bence oturup ortak bir karar almalısınız, onu hiçe sayıp taktırman da hoş olmaz, onun da senin isteğini hiçe sayıp illaki çocuk demesi de uygun olmaz. Bence eşinle oturup güzelce konuş ve ortak bir karara varın.

bu konuyu konuştum bazen tamam yapmayalım diyor bazen istiyor.Allah'a sükür bir kızımız var.ben örgünde lisans bölümünü okumayı düşündüğüm için çocukla beni eve bağlamaya çalışıyor diyelim.ama ben hem evli hem çocuklu öğrenci olmak istiyorum.bakalım ne olacak...:54:

kızlar eşin imzasına gerek yok diyorsunuz.en kısa zamanda taktıracağım...:34:

Back
X