Doğum korkularinizi nasıl yendiniz ?

Dimi benden sonra evlenenlerde doguracaklar hamileler.
Ama bizi şanslı görmelisinvakit var yaşımız genc ve esimizle senkronize olabileceğiz bı müddet daha bebek gelince ortalık karışıyor

Ben doğum izlediğimde oturup hüngür hüngür ağlamıştım arkadasimin omzunda.ay sen evlenme ben niye evlendim ki nasıl dogurcam şuna bak diye.
Ben de ilk 2 bebeğimi kaybetmiştim erken dönemde.
Üçüncü gebeliğim ilk yavrum oldu. Tam da 9 yıl önce bu vakitler, doğdu kuzum ilk kez anne oldum. Birkaç saat önce 9.doğum gününü kutladık yavrumun
Öyle özel bir iş başarmak ki doğum, her yıl törenlerle kutlanıyor... O günden sonra sizin adınız anne oluyor

Sezeryanda spinal normal doğumda epidural değil miydi ?

Dimi benden sonra evlenenlerde doguracaklar hamileler.
Ama bizi şanslı görmelisinvakit var yaşımız genc ve esimizle senkronize olabileceğiz bı müddet daha bebek gelince ortalık karışıyor
Aslinda her seyin bir vakti oldugu cok dogru. Biraz ufak saglik sorunlarim var onlari çözmeliyim. Kilo vermeliyim. Maddi olarak birkac aydir zorlanıyoruz. Toparlanmaya ihtiyac var gibi gibi. Allah biliyor vaktini. Iyi de oluyor.

Kızınız çok mutlu sağlıklı huzurlu başarılı bı ömür sürsün övünç kaynagijiz olsun inşallah.nice yillara

Görkem hanımı izledim sevmedim kadını pek .Özge oktari YouTube'dan izliycem geçiyorum youtube'a
Tesekkurler

Görkem hanımı izledim sevmedim kadını pek .Özge oktari YouTube'dan izliycem geçiyorum youtube'a
Tesekkurler
Gorkem gozbebegimdir. Bu camiada bulabileceğin en temuz icerikler en doğru yorumlar ondadir. Para icin kullanmadigi onermedigi seyleri gostermez. Ama ilk izlenim onemli tabi sevmeyince sevilmiyor

Gorkem gozbebegimdir. Bu camiada bulabileceğin en temuz icerikler en doğru yorumlar ondadir. Para icin kullanmadigi onermedigi seyleri gostermez. Ama ilk izlenim onemli tabi sevmeyince sevilmiyor

Merhaba hanımlar doğum korkularinizi nasıl yendiniz?
Ya da korktuğunuz gibi oldu mu
Daha mı fazlası daha mı azı....
Prenses doğum tecrübesi olanlariniz varsa ne söyler ?
Cnm ilk çocukta doğum korkum yoktu sadece heyecan vardı sancılarım çok sık sık geldi doğrusu çok zordu doğumla ilgili bir bilgim yoktu ikinci rahat oldu dikiş bile olmadım şimdi üçüncüye hamileyim ve korkularım başladı şimdiden normal olsun istiyorum zaman daralinca heyecan korku

Vallahi iyi cesaret sendeki.hic mi bayilayim sezeryanla alsınlar demedin icinden

Cnm erken doğmuş bende biran önce doğsun sağlığıyla doğsun istiyorum öpüp kokusunu içime çekmek o yumuşacık tenine dokunup dokusunu hissetmek istiyordum başta bu bebeği istemedim istemediğini daha çok seversin derlerdi inanmazdım karnımı mincirasim var inşallah 40 Ka kadar bekletmez

Beni bırakın ben gitcem dedim kavga çıkardım izin vermediler hiç unutmuyorum yalvardım sezaryans alın diye
Kayınvalidem de cama çıkmış hastanenin doğum sancısı cekerken.kendini atıyormuş .hala tutmuş yani gorumcesi tutmuş herkes anlatır

Kayınvalidem de cama çıkmış hastanenin doğum sancısı cekerken.kendini atıyormuş .hala tutmuş yani gorumcesi tutmuş herkes anlatır
Ayyy onunki daha fenaymis ilk biraz farklı oluyo tecrübesiz olunca normal doğum video izledim kadınların sesleri bile cikmiyo benim sesim eşim bütün koridorlardaydi demişti acı ama sonu güzel ben doğumdan sonrada sancım yarım saat suruyo tek korkum sezaryan olmasın ikinci rahatti çocuklarım küçük doğdu 2800 buda öyle olursa superrr

Merhaba hanımlar doğum korkularinizi nasıl yendiniz?
Ya da korktuğunuz gibi oldu mu
Daha mı fazlası daha mı azı....
Prenses doğum tecrübesi olanlariniz varsa ne söyler ?
Ben gebelik eğitimine gitmiştim hiç korkum yoktu. Tabi şimdi corona var egitim olmayabilir. Ancak eğitim gerçekten ne zaman ne olacak ben ne yapacağım bildiğim için hiç korkmadım. Normal doğum yaptım zor desem kime göre neye göre kolay desem kime göre neye göre. Ben sadece öğrendiğim şeyleri yaptım ve süreç oldukça hızlandı. Mesela sancılarım başladığında kendime değişik bi kaç rahatlatıcı pozisyon uyguladım artınca büyük pilates topuyla banyoya girdim . Belime sıcak su tuttuk inanılmaz rahatlatıcı bişey. Ben hastaneye gittiğimde tam açılma olmuştu bebek artık çıkmaya çalışıyordu. Sancılar sürecinde yapmam gereken tek şey nefes almaktı . Nefes alma teknikleri var internetten araştırıp uygulayın kesinlikle öğrenin. Çünkü nefes ağrıyı azaltma etkisi var. Çocuk çıkmaya çalışırken yapman gereken tek şeyse ikinmak . Ikınma işlemini yapabilmek için kesinlikle tok ve gücünün yerinde olması gerekiyo ben yemek yiyememistim o yüzden o aşamada biraz zorlandım. Tekrar doğum yapacak olsam tost makarna falan yerdim . Korkmayın bilgi sahibi olun.
Vücudunuz da bebeğiniz de ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor onlar doğum konusunda uzmanlar. Bu vücudunuza ve bebeğinize güvenin

Valla ne zmn ishal olsam hatta dünde dahil Allahım ben hamile kalsam neler cekcem nasıl dayancam Ay nasıl dogurcam daha ishal ağrısına dayanamıyorum diye feryat ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…