Doğum Korkum Geçmiyor

BusraFati

EvLi👰🤵👩‍❤️‍👨MusMutLu💕ÇocukLu😍🤲👨‍👩‍👦‍👦🤗
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
637
113
53
33
KızLar HayırLı AkşamLar Ben 35+3 GünLük İkinciye HamiLeyim AraLığın İLk Haftası Kısmetse ikinci Sezeryanı OLacağım Ve Çok Korkuyorum Doğum Korkum Geçmiyor Bir TürLü Bir AkıL Verin Bana 🤦‍♀️🤷‍♀️

Yani bir tane normal doğum yaptım oda kolay değil rabbim bi avazda kurtarsın sanki sezeryan daha kolay psikolojik olarak öyle geliyor
Saol canım benim cok tesekkur ederim Amin İnşAllah Rabbim razı olsun 🥰🤲hiç sorma canım 🤦‍♀️🤷‍♀️

Ilk cocugumda surekli anlatilar dogum soyle dogum boyle diye
Her gece farklu sekilde doguruyordum
Sonuc sezeryan
Bence 2 dogumun daha kolay olmali
Kötu dusunceleri at kafandan

Ilk cocugumda surekli anlatilar dogum soyle dogum boyle diye
Her gece farklu sekilde doguruyordum
Sonuc sezeryan
Bence 2 dogumun daha kolay olmali
Kötu dusunceleri at kafandan
Saol canım benim çok istiyorum atmayı ama olmuyor bir türlü 🤦‍♀️🤷‍♀️

1 normal 2 sezeryanim var her seferinde heycan ve stress yaşadım.
2.sezeryanim da çok çabuk toparlandım ve ameliyat süresi daha kısa geldi bana belki ilk olmadığı için bilemicem. Bide ameliyathaneye girince sadece bebeğimi düşündüm yüzü filan nasıl bişey geliyor diye. Onun sevinci zaten herşeyi unutturdu. Sende öyle yap belki sana da faydası olur. 😉
Sağlıcakla kucağına al cnm

1 normal 2 sezeryanim var her seferinde heycan ve stress yaşadım.
2.sezeryanim da çok çabuk toparlandım ve ameliyat süresi daha kısa geldi bana belki ilk olmadığı için bilemicem. Bide ameliyathaneye girince sadece bebeğimi düşündüm yüzü filan nasıl bişey geliyor diye. Onun sevinci zaten herşeyi unutturdu. Sende öyle yap belki sana da faydası olur. 😉
Sağlıcakla kucağına al cnm
Saol canım benim Amin İnşAllah çok teşekkür ederim Rabbim razı olsun iyisi mi böyle yapayım bende 😘🥰

Spinal maceram oldu. İki buçuk saat ameliyatta kaldım. Ama çıktığımda ilaçların etkisi geçmeden hakikaten çok mutluydum.
Beş altı tane daha doğururum gibi gelmişti. :KK70: Ağrılar başlayınca bi tane yeter demiştim. :KK70:
Anladım canım 😁

Back
X