Saol canım benim cok tesekkur ederim Amin İnşAllah Rabbim razı olsunYani bir tane normal doğum yaptım oda kolay değil rabbim bi avazda kurtarsın sanki sezeryan daha kolay psikolojik olarak öyle geliyor
Uyuyup uyanıncan yavrun kucağındaSaol canım benim cok tesekkur ederim Amin İnşAllah Rabbim razı olsunhiç sorma canım
Benim doktor genel yapmıyorUyuyup uyanıncan yavrun kucağında
Anlamadım canımBaZı ŞemsIYeLer AçıLmIyOr.
Saol canım benim çok istiyorum atmayı ama olmuyor bir türlüIlk cocugumda surekli anlatilar dogum soyle dogum boyle diye
Her gece farklu sekilde doguruyordum
Sonuc sezeryan
Bence 2 dogumun daha kolay olmali
Kötu dusunceleri at kafandan
Demem o ki; demirden korkan trene binmez. Binmemeli yani.Anlamadım canım
Doğru diyorsun canım saolDemem o ki; demirden korkan trene binmez. Binmemeli yani.
Hayirli dogumlar olsun.
Saol canım benim Amin İnşAllah çok teşekkür ederim Rabbim razı olsun iyisi mi böyle yapayım bende1 normal 2 sezeryanim var her seferinde heycan ve stress yaşadım.
2.sezeryanim da çok çabuk toparlandım ve ameliyat süresi daha kısa geldi bana belki ilk olmadığı için bilemicem. Bide ameliyathaneye girince sadece bebeğimi düşündüm yüzü filan nasıl bişey geliyor diye. Onun sevinci zaten herşeyi unutturdu. Sende öyle yap belki sana da faydası olur.
Sağlıcakla kucağına al cnm
Spinal maceram oldu. İki buçuk saat ameliyatta kaldım. Ama çıktığımda ilaçların etkisi geçmeden hakikaten çok mutluydum.Benim doktor genel yapmıyor
Anladım canımSpinal maceram oldu. İki buçuk saat ameliyatta kaldım. Ama çıktığımda ilaçların etkisi geçmeden hakikaten çok mutluydum.
Beş altı tane daha doğururum gibi gelmişti.Ağrılar başlayınca bi tane yeter demiştim.
Yok hiç zorlanmadımBu şekilde yazarken zorlanmadınız mıgözüm yoruldu okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?