hangisi daha zordu. dogum sonrasini da dusunerek..Her iki doğumdan da yaptım. İlki sezaryen ikincisi normaldi. Doktorunu dinle derim, ilkinde doktorum başkaydı, çatın dar doğuramazsın demişti, ikincide başka doktor normal doğurabilirsin dedi. Doğumum zor oldu, hala sıkıntısını yaşıyorum. Keşke ilk doktorumu dinleseymişim.
110 kğ ile sezaryen Doğum yaptım her şey harikaydı sorun yaşamadım yine Doğum yapacak olsam sezaryen ı tercih ederimTecrübeli hanımlar fikir verirseniz sevinirim . Yavaş yavaş korkum başladı alttan muayene olmadım daha ve çok çekiniyorum dr parmakla kontrol ediyormuş galiba kendimi kasar mıyım bebeğe zararı olur mu bu muayenenin . Daha önce sezaryen videosu açtım keşke açmasaydım bakamadım zaten . normalden de bebek için korkuyorum çünkü bayağı kiloluyum (112). sizce en risksiz olanı nedir bizim için . Tabi Rabbim en hayırlısını nasip etsin bekleyenlere ama rahatlamak için sormak istedim.
Her bünyenin ameliyata verdiği tepki ve doğum sonrası süreci farklı.hangisi daha zordu. dogum sonrasini da dusunerek..
Her bünyenin ameliyata verdiği tepki ve doğum sonrası süreci farklı.
Ben epidural sezaryen oldum. Toparlanmam zor oldu.
Bir başka arkadaşım sezaryenin bu kadar rahat olduğunu bilseydim normal doğum beklemezdim dedi.( suyu geldi ama sancısı yoktu)
Normal doğum yapan bir tanıdığıma doktoru yetişemedi o kadar kolay doğum oldu. Odaya gelip süslemesini yaptı. Bir diğeri 6 ay idrar tutamama problemi yaşadı.
Anlayacağınız herşey bünye.
Siz doktorunuza güvenin. Onun yönlendirmesiyle hareket edin.
Siz başkasına sormuştunuz ben araya girdim:)ben daha önce sezeryan oldum ama benim sezeryan sonrası iyi geçmedi. şimdi 2. ye hamileyim . ne yaşayacağımı bildiğim için biraz korkuyorum da. o yüzden merak ettim ikisini de yaşayan biri olarak tüm sonuçlarıyla hangisi daha iyi diye. kişiden kişiye değişiyor biliyorum ama sizin için hangisi daha iyiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?