Doğuma Hazırlık Doğum Korkusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Huhu12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
94
30
88
35
Arkadaşlar merhaba ben 34 haftalık hamileyim bugün doktora gittiğimde normal doğuma ilişkin herhangi bir engelim olmadığı şu anlık tabi anladık lakin zaman yaklaştıkça mıdır nedir beni bir korku saldı sanki hiç doğramıycakmışım gibi... doğum acısı Gözümü korkutuyor aklıma geldikçe kalbim küt küt atıyor. Herkes olacak bitecek diyor ama insan düşününce bir şöyle.. Acaba sezeryan olsan daha mı az korkarım kimse de önermiyor gerçi. :( sadece ben mi yaşıyorum bu duyguları benim bencilliğim mi acaba? Aranızda benim gibi olan oldu mu :(

Son aya kadar korkum yoktu ama son ay beni de korku sardi. Herkesin dedigi gibi gelip geciyor. Sanci cekerken sezeryan diye bagirdim ama iyi ki olmamisim. Bebegim ciktigi anda her sey bitti. Ayaga kalkip gezebildim. Hic sorun yasamadim. Sezeryan olsa egilip kalkarken hep dikkat etmek zorunda kalcaktim.

Korkman normal canım ben de 25 haftayı bitirdim şuan korkum yok diyorum. Ama o an yaklaşınca bilemiyorum. Eğer oturduğun yerde gebe okulu varsa gitmeni öneririm ben gidiyorum ve her konuda bilgilendiriliyorum. İyi gelebilir

Korkma illa ki cikacak o ama normal ama sezeryan...olaki sezeryan olmak zorunda kalirsan genel anestezi al.ben genel olmasindan memnunum.ameliyat korkum vardı çünkü

Arkadaşlar merhaba ben 34 haftalık hamileyim bugün doktora gittiğimde normal doğuma ilişkin herhangi bir engelim olmadığı şu anlık tabi anladık lakin zaman yaklaştıkça mıdır nedir beni bir korku saldı sanki hiç doğramıycakmışım gibi... doğum acısı Gözümü korkutuyor aklıma geldikçe kalbim küt küt atıyor. Herkes olacak bitecek diyor ama insan düşününce bir şöyle.. Acaba sezeryan olsan daha mı az korkarım kimse de önermiyor gerçi. :KK43: sadece ben mi yaşıyorum bu duyguları benim bencilliğim mi acaba? Aranızda benim gibi olan oldu mu :KK43:
Ya benim akıntım çok arttı sizde de öyle mi? Yapışkan yoğun kıvamda akinti..alisv alış icii çok yirulduy ondan mı acaba yoksa son haftalarda normal mi

Canim korkarak kendini yipratma. Ben 2.5 sene once 21 yasimda normal dogumla dunyaya getirdim kizimi. Zor mu evet cok zor bende H hepgenc gibi sezeryan diye yalvardim sanci sirasinda ama iyi ki dinlememis dr beni ve normal yapmisim cok rahatti sonrasi sadece dikislerim vardi o zorladi oturamadim 1 hafta ama klasik olucak herseye degdi normal doguma engelin yoksa sonuna kadar normal dusun derim. Herseyi bebegin ciktigi an unutucaksin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :KK16:

Ben de sezeryandan korkanlardanım. Ya normal doğum olmazsa diye inceden telaşlanmaya başladım gibi.

Allah razı olsun sizden. Ben lisedeyken sancı çeken yengemin yanına bırakmışlardı 30 dk falan onun nasıl sancı çektiğini gördüm ondan kalan bir korku herhalde. Allahım tüm gebelere aralarında bana da yardım etsin ne olduğunu anlamadan bebeğimizi kucağımıza alalım sağlıkla ve hayırla inşallah

Ben de korkuyorum gece ruyalarima giriyor .Ben de normalden korkuyorum :olamaz:

Son aya kadar korkum yoktu ama son ay beni de korku sardi. Herkesin dedigi gibi gelip geciyor. Sanci cekerken sezeryan diye bagirdim ama iyi ki olmamisim. Bebegim ciktigi anda her sey bitti. Ayaga kalkip gezebildim. Hic sorun yasamadim. Sezeryan olsa egilip kalkarken hep dikkat etmek zorunda kalcaktim.
Canım peki afedersiniz ilişki olurken eskisi gibi mi genişleme oldu mu ? Bende bu yüzden normal Doğum pek düşünmüyorum.

Canım peki afedersiniz ilişki olurken eskisi gibi mi genişleme oldu mu ? Bende bu yüzden normal Doğum pek düşünmüyorum.
Valla boyle diyecegimi hic ummazdim ama eskisinden bile iyi oldu. Hem gozle görünen bir degisiklik yok hem de hissedilen. Eskiden ben de korkardim. Normal dogum sonrasi alt kismim tamamen bozulacak sanirdim ama bende bir sorun olmadi. Bol bol perine bolgesi egzersizi yap, yuruyus yap, egilip comelme v.s. Tabi bunlari doktoruna danis. Eger bir sikintin yoksa cok kolay dogum yaparsin. Ben bile yaptiysam herkes yapar heralde.

Valla boyle diyecegimi hic ummazdim ama eskisinden bile iyi oldu. Hem gozle görünen bir degisiklik yok hem de hissedilen. Eskiden ben de korkardim. Normal dogum sonrasi alt kismim tamamen bozulacak sanirdim ama bende bir sorun olmadi. Bol bol perine bolgesi egzersizi yap, yuruyus yap, egilip comelme v.s. Tabi bunlari doktoruna danis. Eger bir sikintin yoksa cok kolay dogum yaparsin. Ben bile yaptiysam herkes yapar heralde.
Eskisinden iyi derken darlığımı ? Dikiş izin duruyır mu peki canım 1 çocuk var heralde

Eskisinden iyi derken darlığımı ? Dikiş izin duruyır mu peki canım 1 çocuk var heralde
Aynen. 1 cm civari kalcaya dogru ufak bir iz var. Iz bile denilemez. Zaten keserken vajinayi kesmiyor doktor. Kalcaya dogru ufak kesi atiyor. Dogum sırasında gerginlikten dolayi yirtilma olmasin diye. 1 cocuk var aynen. Ben de dogum yapali 2 ay oluyo. Yeniyim yani.

Aynen. 1 cm civari kalcaya dogru ufak bir iz var. Iz bile denilemez. Zaten keserken vajinayi kesmiyor doktor. Kalcaya dogru ufak kesi atiyor. Dogum sırasında gerginlikten dolayi yirtilma olmasin diye. 1 cocuk var aynen. Ben de dogum yapali 2 ay oluyo. Yeniyim yani.
Hm teşekkür ederim canım

Back
X