Doğum korkusu

maria5577

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
68
14
38
28
25. Haftam dolmaya başlaması ile korkularım daha çok arttı sizlerde de doğum yaparken ölücem yada hastaneye girdim de kalp krizi geçiricem korkuları varmıydı aklım hep nasıl doğum yapıcam yapabilecekmiyim korkusuyla gerçekten doğum yapmak çok mu zor çok mu korkunç çok mu acı verici bana yardımcı olucak başından geçenleri anlatacak daha cesaretli olmamı sağlayacak arkadaşlarım varmı

Hiç kendinizi korkutup germeyin, evet zor ama dayanılmaz değil.
Dunyaya bır can geliyor tabiki cok kolay olmayacak ama ölmüyorsunuz yani kısa sürecek merak etmeyin

Benim en yakın arkadaşım 10 dk da doğurdu vallahi girdigiyle çıktıgı bir oldu normal doğum acısını hissedemedim bile heyecandan acıyı o zaman çektim bebegi görünce herşey uçtu gitti dedi 2 yaşına girecek bebegi sorsan o günü hatırlamıyor Allahtan her saniye video çekmişim

İşallah bende öyle olurum çok güzel doğum geçirmiş okurken gülümsedim

Bacim seni kotkutmak istemem ama benim 3 gun suren bi dogumum oldu suyum geldi hastaneye gittim sanciyi bekletiler sanci geldi ama yeterince geldmedi,acilma olmadi,beni 3 gun beklettiler 3 gun sancilar.cogaldi ama yeterince deil hala acilmadi ama sancidan kivraniyorum ,sanci hissetirmeyen igneyi vurdular,onunla sancilarimi hissetmedim ama yine yeterince sanci olmadigi icin suni sanci verdiler,bi yandanda antibiyotik veriyolar oburbtarafdan agri kesici,diyer.kolumdanvuruldugum igne icin sérum bagladiar 3 gunun gecesi dogum yapdim ben,ama cocuk dogmadigi icin cekme yapdilar cocugu cekerken kolunu kiridlar,10 dikislede dogumum son buldu benim tabi sanci hafiflesin diye beni sularin icinde tutmalarinida solemedim

Hic kendini korkutma o cocuk bir sekilde cikacak ben sezeryan yaptim o kadar rahattim ki dusun taburcu oldugum gun agri kesici igne fazladan yaptirmistim korkudan eve gidince ev supurdum ole iz sarkma vs. De olmadi bende kendimi korkutuyodum cok gereksizmis

Bebek doğarken kolunu kırdılar öylemi
Nasıl düzeldi, kaç kg doğdu bebek

Canım stres yapma, bol bol yürü, plates topunu eksik etme evde uzerine otur hafif hareketler yap, son haftalar ozellikle hurma ye, dogumun kolay olmasi icin okunacak dualar falan var onlari oku. Ne kadar cok hareket o kadar rahat doğum. Arkadaşımın kardesi ilk doğumunu 1 bucuk saatte yaptı. Hastaneye gitmesi ve doğumdan çıkması toplamda 1 bucuk saat. Inanamadık resmen, oyle rahat doğurdu ki. Ama cok fazla yürüyordu hareket ediyordu. Merdiven inip çıkıyordu. Allah herkese öyle kolay rahat doğum nasip etsin.

Amin canım önerilerini dikkate alıcam mutlaka çok teşekkürler

Peki özel hastane mi devletmi bunu yapan

Bebek doğarken kolunu kırdılar öylemi
Nasıl düzeldi, kaç kg doğdu bebek
36 haftalik dogdu 2890 gram.dogdu.
Kendiliginden fuzelcek dediler bebeklede cabuk oluyomus gecen gun doktorla bakdi gayet iyi dediler kaynamis kirik olan yer

Ilk öncelikle bu kadar stres, korku yapmayın kendinize daha pozitif olun güzel şeyler düşünün. Özellikle bebeğinizi kucağınıza alacağınız o ilk an o kadar bambaşka ki... :))
Bide herkesin acı eşiği, doğum anı farklıdır ben hiç korkmadım hamileyken hepte normal istedim evet sanci çekerken zor ama Rabbim ona gore bisey veriyor çok mucize bisey

36 haftalik dogdu 2890 gram.dogdu.
Kendiliginden fuzelcek dediler bebeklede cabuk oluyomus gecen gun doktorla bakdi gayet iyi dediler kaynamis kirik olan yer
Ee düzelene kadar nasıl baktınız, yani üstünü değiştirirken filan daha çok zarar verme ihtimali yokmu
Sabitledilermi bebeğinizin kolunu

Ee düzelene kadar nasıl baktınız, yani üstünü değiştirirken filan daha çok zarar verme ihtimali yokmu
Sabitledilermi bebeğinizin kolunu
Yok herhangi bise yapmadilar sadce cok dikkatli olarak deyistim uzerini bebegimin oda gunde 3kez nerdeyse deyistiriyorum col kusdugu icin

Keşke hamile olsamda o acıya raziyim.Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın.Bebeginize kavuşmanın mutluluğunu yaşayın bence.Agrilar gelip geçici

Normal doğum istiyorsan hiç araştırma sancı yada suyun geldimi zaten acilden giriyorsun ebeler seni yönlendiriyor, sadece ebelerin dediği gibi düzgün ıkınman gerekli sonra bakmışsın hoppp çoçuk gelmiş Tabikii ağrısı oluyor ama ölmüyorsun ama ben Birdaha normal yapmam sezeryan yaparım çünki altdan dikişler beni çok korkuttu en azından karnımda olursa daha rahat hissedicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…