Dava actiniz mi hastaneye?36 haftalik dogdu 2890 gram.dogdu.
Kendiliginden fuzelcek dediler bebeklede cabuk oluyomus gecen gun doktorla bakdi gayet iyi dediler kaynamis kirik olan yer
Dualarım seninleKeşke hamile olsamda o acıya raziyim.Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın.Bebeginize kavuşmanın mutluluğunu yaşayın bence.Agrilar gelip geçici
Korkuttun derken acıdımı yada dikiş atılırken mi hissettinizNormal doğum istiyorsan hiç araştırma sancı yada suyun geldimi zaten acilden giriyorsun ebeler seni yönlendiriyor, sadece ebelerin dediği gibi düzgün ıkınman gerekli sonra bakmışsın hoppp çoçuk gelmiş Tabikii ağrısı oluyor ama ölmüyorsunama ben Birdaha normal yapmam sezeryan yaparım çünki altdan dikişler beni çok korkuttu en azından karnımda olursa daha rahat hissedicem
MaşallahHayır ben iki normal doğum yaptım hissetmedim dikişleri .
Yok canım dikiş felan atılırken bişey hissetmiyorsun, ben doğumdan sonra eve çıkınca ya dikişler bişey olursa diye psikolojik korktum haraket bile etmedim nerdeyse 40 gün dikişler düşene kadar, daha önce hiç dikişim olmadığı için sanırım göremiyince panik oldumKorkuttun derken acıdımı yada dikiş atılırken mi hissettiniz
Yk acmadim dogum esnasinda oluna biliyomus kardesimde oyle olmusduDava actiniz mi hastaneye?
Ben olsam kesin acrdim!
Teşekkür ederimDualarım seninle
Çok istisnai bir doğum yaşamışsınız, bu kadar sıkıntıyı doğum bekleyen birine yazarken amacınız nedir, korksun sezeryan olsun mu.Bacim seni kotkutmak istemem ama benim 3 gun suren bi dogumum oldu suyum geldi hastaneye gittim sanciyi bekletiler sanci geldi ama yeterince geldmedi,acilma olmadi,beni 3 gun beklettiler 3 gun sancilar.cogaldi ama yeterince deil hala acilmadi ama sancidan kivraniyorum ,sanci hissetirmeyen igneyi vurdular,onunla sancilarimi hissetmedim ama yine yeterince sanci olmadigi icin suni sanci verdiler,bi yandanda antibiyotik veriyolar oburbtarafdan agri kesici,diyer.kolumdanvuruldugum igne icin sérum bagladiar 3 gunun gecesi dogum yapdim ben,ama cocuk dogmadigi icin cekme yapdilar cocugu cekerken kolunu kiridlar,10 dikislede dogumum son buldu benimtabi sanci hafiflesin diye beni sularin icinde tutmalarinida solemedim
Offff.. Gerçekten ciddi derecede korktuğunu söyleyen birine bunu anlatmak neden? Iyi bir insansın eminim ama bu düşüncesizlik değil de nedir? Gerçekten bazı şeylerine denk geliyorum ve bir nebze bilinçlen çok istiyorum.Bacim seni kotkutmak istemem ama benim 3 gun suren bi dogumum oldu suyum geldi hastaneye gittim sanciyi bekletiler sanci geldi ama yeterince geldmedi,acilma olmadi,beni 3 gun beklettiler 3 gun sancilar.cogaldi ama yeterince deil hala acilmadi ama sancidan kivraniyorum ,sanci hissetirmeyen igneyi vurdular,onunla sancilarimi hissetmedim ama yine yeterince sanci olmadigi icin suni sanci verdiler,bi yandanda antibiyotik veriyolar oburbtarafdan agri kesici,diyer.kolumdanvuruldugum igne icin sérum bagladiar 3 gunun gecesi dogum yapdim ben,ama cocuk dogmadigi icin cekme yapdilar cocugu cekerken kolunu kiridlar,10 dikislede dogumum son buldu benimtabi sanci hafiflesin diye beni sularin icinde tutmalarinida solemedim
Enerjili sözlerin ve tesellin için sağol peki epidürel mi yaptınHic kendini korkutma o cocuk bir sekilde cikacak ben sezeryan yaptim o kadar rahattim ki dusun taburcu oldugum gun agri kesici igne fazladan yaptirmistim korkudan eve gidince ev supurdumole iz sarkma vs. De olmadi bende kendimi korkutuyodum cok gereksizmis
Evet haklısınız yurt dışı farklı hiç bir şekilde son duruma kadar sezeryana almıyorlar fakat Türkiye üç gün bekletmez diye düşünüyorum doğumu hafif korktum etkilendim müdahele güzeldiOffff.. Gerçekten ciddi derecede korktuğunu söyleyen birine bunu anlatmak neden? Iyi bir insansın eminim ama bu düşüncesizlik değil de nedir? Gerçekten bazı şeylerine denk geliyorum ve bir nebze bilinçlen çok istiyorum.
Birincisi erken doğum yaptığın için sürecine müdahale etmiş olabilirler ikincisi yabancı bir ülkedesin ve prosedürler Türkiye'yle çok farklı. Her doğum her anne zaten farklıdır.
Yok teklif ettiler kabul etmedim korkumdan ama uyumak daha guzel bildigin uykunu aliyosunEnerjili sözlerin ve tesellin için sağol peki epidürel mi yaptın
Benimde ablam 2 çocuğunu da nts odasında doğurmuş,doğumhaneye yetisememis,bacağını açar açmaz çocuk fırlamış , doktor zor tutmuşİşallah bende öyle olurum çok güzel doğum geçirmiş okurken gülümsedim
Korkma canim ya. Ben dogurduysam herkes dogurur. Allah veriyor o kuvveti. Nefes alip verme cok onemli. Kendini sıkma ki kolay olsun. Bu kadar kadin dogum yapiyor bu dunyada benmi yapamicam dedim hep kendime25. Haftam dolmaya başlaması ile korkularım daha çok arttı sizlerde de doğum yaparken ölücem yada hastaneye girdim de kalp krizi geçiricem korkuları varmıydı aklım hep nasıl doğum yapıcam yapabilecekmiyim korkusuyla gerçekten doğum yapmak çok mu zor çok mu korkunç çok mu acı verici bana yardımcı olucak başından geçenleri anlatacak daha cesaretli olmamı sağlayacak arkadaşlarım varmı
Merhaba ilk doğumunuzda kaç cm açılmanız vardı? Benim şuan var mı yok mu bilmiyorum muayene olmadım pazartesi olacağım ve suni takılacakİki tane normal doğum yaptım, suni sancı verilene kadar olan sancı acı bile vermedi. İlk doğumum suni sancıdan sonra 2.5 saat, ikincisi ise 30 dakika sürdü. Acı oluyor evet ama doğumdan çıktığınız anda hepsi bitiyor. Dikişleri hissederseniz rica ettiğinizde ekstra iğne yaparlar. Korku doğumu zorlaştırır, çok kokay olacak diye şartlayın kendinizi, evrene olumlu mesaj gönderin, kendi sancınız ya da 3cm üzerinde açılmanız yoksa suni sancı takılmasına izin vermeyin, hatta hastaneden çıkıp bolca yürüyün, sıcak duşlar alın. Yaz yağmuru gibi gelip geçer inşallah.
Şimdiden esneme çatı açma egzersizleri yapın
Doğumdan yeterince korkan birine daha da ürkütücü şeyler anlatmak ne kadar doğru?Bacim seni kotkutmak istemem ama benim 3 gun suren bi dogumum oldu suyum geldi hastaneye gittim sanciyi bekletiler sanci geldi ama yeterince geldmedi,acilma olmadi,beni 3 gun beklettiler 3 gun sancilar.cogaldi ama yeterince deil hala acilmadi ama sancidan kivraniyorum ,sanci hissetirmeyen igneyi vurdular,onunla sancilarimi hissetmedim ama yine yeterince sanci olmadigi icin suni sanci verdiler,bi yandanda antibiyotik veriyolar oburbtarafdan agri kesici,diyer.kolumdanvuruldugum igne icin sérum bagladiar 3 gunun gecesi dogum yapdim ben,ama cocuk dogmadigi icin cekme yapdilar cocugu cekerken kolunu kiridlar,10 dikislede dogumum son buldu benimtabi sanci hafiflesin diye beni sularin icinde tutmalarinida solemedim
İlk doğumumda 1cm açılma tespit edildiğinde eve gönderildim, gece sancım geldi gittiğimizde 2cm olmuştu. Sabah 9a kadar kendi seyrine bıraktılar, bebeğin kalp atışlarında sıkıntı olunca suni takıldı.Merhaba ilk doğumunuzda kaç cm açılmanız vardı? Benim şuan var mı yok mu bilmiyorum muayene olmadım pazartesi olacağım ve suni takılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?