arkadaşlar bebek yapmaya karar verdik ama geçende yazmıştım foruma sağolsun birkaç arkadaş yazdı ama daha fazla destek olur musunuz ..zamannında arkadaşlarım tarafından çok anlatıldı korkunç doğum hikayeleri ve bende çok etkilendim..lütfen bu korkumu yenmeme yardım edin
bende henüz anne diilim ama acayip istiyoruz esimle. ve ben korkulcak bişiy olduğunu düşünmüyorum...tıp cok ilerledi ve artık hersey daha kolayy ayrıca hamilelikte sadece bebeğinin sağlıklı doğması için dua ediyosun gerisi cokta mühim diil benceee korkmana hiç gerek yok canımmm:103:
Ben de anne degilim henuz, bir bebek istiyoruz esimle. Ama bebek istedigim kadar da bebegimi normal dogum ile dunyaya getirmek istiyorum. Insallah normal dogumu engelleyecek bir problem cikmaz. Bence bu gurur verici birsey. Anneligi daha da hissettirecek birseymis gibi dusunuyorum. Benim fikrim tabi.Herkes katilmayabilir. acisiz normal dogum bile var artik galiba...Hem sezaryenin de ameliyat sikintisi oluyormus dogum sonrasi, dikis patlamasi, enfeksiyon vs. Oysa normal dogum ayni gun taburcu bile ediyorlar. Bunlar kendimi normal doguma alistirmak icin kendime soyledigim seyler...
bence eğer siz gerçekten annne olmak istiyorsanız o acıyıda çekeceksiizn doğum sancı birgün diyelimki oluyor ama bebeğiniiz kucağınıza aldığınız zaman unutacaksınız o acıyı yani demek istediğim değer o acıyı çekmeye
arkadaşlar bebek yapmaya karar verdik ama geçende yazmıştım foruma sağolsun birkaç arkadaş yazdı ama daha fazla destek olur musunuz ..zamannında arkadaşlarım tarafından çok anlatıldı korkunç doğum hikayeleri ve bende çok etkilendim..lütfen bu korkumu yenmeme yardım edin
canım ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde doğum korkusu nedeniyle oturup saatlerce ağladım inanılmaz korkuyodum anlatamam..ben elini bile kestiğimde oturup ağlayan bi insanım ağrı eşiğim müthiş düşük..hamileliğim boyunca doğum fikrini hiç aklımdan atamamıştım,yaklaşık 25 gün önce spinal anestezi yöntemi ile doğum yaptım gerçekten okadar rahat bi yöntemki anlatamam,herşey çok çabuk oldu ve bitti ben anlamadım bile..ilk gün ameliyatın etkileri sürüyo tabiki ama inan dayanılmayacak şeyler değil,ağrı kesici vuruyolar geçiyo gidiyo..bu dünyanın en güzel hissiymiş anne olmak sakın 15 dakikalık bi işlem için kiiiiii sen farkında bile olmuyosun bu duygudan mahrum olma...ya çok samimi söylüyorum tedirgin bile olma,ben tüm hamileliğimi bu korkuyla geçirdiğim için kızıyorum kendime asla değmezmiş..inan ben yaptıysam doğumu bu dğnyada yapamayacak kimse yoktur....kimseye kulak asma normal doğumu bilemem yapmayı aklımın ucundan bile geçirmedim çünkü,ama spinal anestezi ile doğumdan çok memnun kaldım hiç korkmadan bi kez daha yapabilirim..