Doğum korkusu !!!

Nur111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2
1
37
Merhaba bayanlar,

Benim ikitane oğlum var , biri 8 biri 4,5 yaşında. Birtane daha düşünüyoruz belki allahım bize bir kız çoçuğu nasip eder diye :) gerci elli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter!!
Ama doğumdan okadar çok korkuyorumki inanamasınız! İki çoçuğumdada böyle birşey yaşamamışdım ama şimdi hamile bile kalmadan bu büyük korku nerden geldi bilmiyorum . Vazgecmek bile istiyorum 3 cü çoçuk konusunu kapatabilirim heran! Acaba aynı hissi yaşayıp yenen varmı?

Bu korkuyu yaşayan annelere çok denk gelmiştim Ağlayarak doğuma girdiler şaşırmıştım birine neden ağlıyorsun bak bi tane yapmışsın kolay geçicek dediğim de ya bişey olursa bana Çocuğum annesiz kalırsa ya da çocuğuma bakamazsam teleşındaydılar ilk zamanlar da oluyor sonra geçiyormuş Allah'ın izniyle sağlıklı bir evlat olsun da bu korkularınızın yersiz Olduğunu anlarsınız büyük ihtimal biraz da duygusal yaklaşmamızdan kaynaklanıyor bu

Acisinin siddeti herkesde farkli cok siddetli karin agrisi gbi yavas yavas siklasiyo en son ciksrken buyuk cisin gelmis hissi veriyo o aslinda bebek ayrica tavsiyem cok bsy yemegin cünkü kusarsiniz . O acida bide kusmsk kötü

Daha 6. Hafta ama kafamda sürekli doğum senaryoları korkular... ilk ben doğuracam sanki... bi annelik icgudusu gelse rahatladım belki ama o heyecan da yok... sadece korku. Ameliyat kesme dikme acı. .. hep bu var aklımda. Panik atak var zaten nası olmasın :KK43:

selam kızlar ben dogum yaptım sezeryanla acil alındı bebegim normalden zaten korkuyodum ama sezeryanımda normal dogum gıbı oldu kaburgalarım hala agrıyo cok bastırdılar. bebegm sarılık oldu sutum gelmedı bi hafta sıkıntı yasadık. suan cok sukur cok ıyıyız. darısı basınıza

Arkadaslar normal doğumdan korkuyorsanız şimdi prenses dogum diye bişey çıkmış :) belden alt kısmı uyusturuyorlarmis, böylece hem acı hissedilmiyormus hem de hasta ıkınabildiği için dogum kolay oluyormuş. Her hastanede var mi bilmiyorum ama.

X