Doğum la alakalı lütfen bir bakın

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
35+6 haftalık hamileyim gittiğim hastane 1 buçuk saat uzaklıkta yetisebilimiyim doğuma herhangi bir sıkıntı olur mu suyun gelmesi durumunda mesela bebek susuz kalıp bişey olur mu diye korkuyorum ilk doğumum tecbubesizim

Cnm kontrollerini sıklastır o zman yaa 1.5 saatte yetisilir mi blmiyorumda keske imkanin olsa doguma yakin hastane civarinda kalabilsen...

Cnm kontrollerini sıklastır o zman yaa 1.5 saatte yetisilir mi blmiyorumda keske imkanin olsa doguma yakin hastane civarinda kalabilsen...
Şimdi bile her hafta gidiyorum canım hast ye ama burda imkanım yok malesef 1 buçuk saat kendi hast. Orda da kalamam ben ücretsiz izin aldım eşimin işinden dolayı

İlk doğum kolay olmaz biliyorum sancı olursa sıkıntı olmaz uzun sürüyormuş da eğer su falan giderse bianda ondan korkuyorum

Arkadaşımın suyu geldi sancı yoktu bir gün suni sancı denediler olmadı. Ertesi gün bi daha denediler yine olmayınca akşamına sezeryan oldu. Yani 1.5 saat susuz bişey olmaz canım korkma

Arkadaşımın suyu geldi sancı yoktu bir gün suni sancı denediler olmadı. Ertesi gün bi daha denediler yine olmayınca akşamına sezeryan oldu. Yani 1.5 saat susuz bişey olmaz canım korkma
Aaaa gerçekten mı canım ben şu gidince hemen doğum olcak diye düşünüyorum hep saolasin teşekkür ederim canim

Hiç canını sıkma yetişilir. Doğum öyle Anında olan bir şey değil. Benim evimle hastane arası 1 saatti. Evde suyum geldi ve yetiştik hastaneye ve bir süre bile bekledik hastanede.

bebek anne karnında susuz 2 gün durabilir diye biliyorum. Sonuçta suyun en mühim etkisi çevresel faktörlerden korumak. Bence doğuma yetişebilirsiniz ama yine de o an o kadar yol gitmek stres yapabilir.. Trafik vb. durumlar da dikkate alınmalı.. alternatif yollar düşünülmeli :)

Hiç canını sıkma yetişilir. Doğum öyle Anında olan bir şey değil. Benim evimle hastane arası 1 saatti. Evde suyum geldi ve yetiştik hastaneye ve bir süre bile bekledik hastanede.
İnş canım bisikinti olmaz korku telaş sardı yaklaşınca

Canım gidebilecegim başka yer yok başka çözümde bulamadım ambulans kiralayıp belki daha hızlı gidiş saglayabilirim en fazla sanırım. :-(

Bısey olmaz canım su gelınce bıtmıyo artı hemen dogum baslamıyo. Ilk dogumumda suyum geldı hastaneyı aradık yavas acele etmeden gelın dedı. Bende dus falan aldım oyle cıkıp gıttık gece dogdu oglum.

Rızelı senın takvım neden gozulumuyo

1bucuk saatte dogum baslayıp biten varmıdır bilmem ,,,benim toplam 12 saat surdu ıkı dogumdada,,,,,su gelirse ve ya sancı ve ya kan gelirse hemen beklemeden git inşallah bi sıkıntı olmadan yetisirsin,,,bende 37. haftadayım ucuncu hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah

Aaaa gerçekten mı canım ben şu gidince hemen doğum olcak diye düşünüyorum hep saolasin teşekkür ederim canim
dogum kişiye özeldir. Önce su gelcek ardından saatler sonra bebek gelecek dir bir sey yok. Suyun hemen ardından da bebek gelir. Hiç belli olmaz. Korkutmak için söylemiyorum. 1.5 saat o şekilde uzun bir süre. Başka bir hastane imkanı yok mu yakınlarda ?

Malesef öyle bir imkanım yok

İlk doğum kolay olmaz biliyorum sancı olursa sıkıntı olmaz uzun sürüyormuş da eğer su falan giderse bianda ondan korkuyorum
su geçtikten sonra hemen hazırlanp gidersen bişey olmaz canım. yengem suyu geçtikten 4 saat sonra doğum yaptı, onlarda o gün pikniktelerdi hastaneye 1 saat uzaktalardı. doğum sinsi değil hissedersin doğum olacağnı. bende hastaneye 30-40 dakika kadar uzaklıktaydım doğum sancım 3 gün sürdü son gün doğuma giderken bir de çevirmeye takıldık ona rağmen bende akşam 16.00 da girip 21.30da doğum yaptım

Herseyim arabada şimdiden hazırladım canım aynen bişey olursa hemen çıkarım ama uzak olması insanı biraz tedirgin ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…