- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
İyi geceler hanımlar doğuma daha çok zaman var ama şubatta doğum iznine ayrılacağım. Bebeğimin gerekli eşyalarını neredeyse hallettik. Almadık ama masraflarını hallettik diyelim.
Ben bundan sonraki maaşımı doğum ücreti ve bebeğin ben ücretsiz izindeykenki masrafları için saklamak istiyorum. Bu ay nakit olarak kartta tuttum ama bir şekilde birşeyler çıktı ve yarısını harcamışım. Uzatmayayım çeyrek mi alayım yoksa yettiği kadar bilezik mi? Nasıl biriktireyim eşim dolar mı alsak yılbaşından sonra yükselecekmiş diyor ama doğum nisanda o zamana ya zarar edersek. Akıl verir misiniz? Önümüzdeki 5 aylık maaşım için en doğru seçenek ne olur?[/
maaşınızdan her ay altın alın... ama iner ama cıkar o artık şans meselesi
SakınnnFaize koyun.Zira faiz oranları yüksek.
Eşim onu kabul etmiyor maalesef dolarada karşıda en azından bankadaki gibi değil diyor.Faize koyun.Zira faiz oranları yüksek.
aynen... birinci haram ikincise faaiz uzun surelik yatırımlar icin. Konu sahıbı bırıkım yapıp hemen bebek icin kulancak yada ben yanlış anladım
aynen... birinci haram ikincise faaiz uzun surelik yatırımlar icin. Konu sahıbı bırıkım yapıp hemen bebek icin kulancak yada ben yanlış anladım
eşimde öyle düşünüyor birde en fazla 5 ay kalacak o para orda çok yüksek miktarda bir param da yokSakınnn
Bide bebek icin kullanılcak
Haram haram haram
Neyseki zamlı zamlı aldığımız her şey helalSakınnn
Bide bebek icin kullanılcak
Haram haram haram
Ben kazanmaktan ziyade zarar etmeyecek birşey istiyorum yeterki kartta durup harcanmasın saklayabileyim yeterliYa hu iyide altında uzun vadede kazandıran bir şey değil mi ? 340 aldığın çeyrek altını bir sene sonra 380 den bozdursan 40 TL kar olur ee bu ne o zaman ? Sonuçta kazandırmış faizden farkı ne ?ayrıca altında uzun vade yatırım aracı .
Eşim onu kabul etmiyor maalesef dolarada karşıda en azından bankadaki gibi değil diyor.
mantıklı olmuş bende 8 9 ay kadar bakabilirim en fazla bebeğeBen her ay bir tam altin almis, dogum iznindeki her ay da bir altin yemis ve 9 aylikken ise donmustum
Altın alabilirsiniz istersenizeşimde öyle düşünüyor birde en fazla 5 ay kalacak o para orda çok yüksek miktarda bir param da yok
Ben kazanmaktan ziyade zarar etmeyecek birşey istiyorum yeterki kartta durup harcanmasın saklayabileyim yeterli
Dini icerik konuşmak yasak amaNeyseki zamlı zamlı aldığımız her şey helal
Dini icerik konuşmak yasak ama
Faizin kesinlikle affı yok hiç biseyle bir tutulmuyor
Bizede zamlı ürün satanlar sattıranlar utansın ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?