Doğuma Hazırlık Dogum ne zman baslar kii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar merhaba ben 37+5. Haftalik hamileyim ama ne bi sancim var ne baska bi belirtii sadece arada kasiklarimda sanci oluyo adet sancisi gibi o kadar baska bisi yok acaba dogum ne zaman olurki siz kac haftalikkn dogum yaptiniz yada sancilariniz basladi bilgi veririsiniz lutfen

cok heycanliyimm ilk oldugu icin bi an once olsun istiyorum ama gelmeye hic nyti yok daha

Doğumun ne zaman olacağı hiç belli olmaz
Ben 37+3te öncesinde hiç kasılmasız kasık bel ağrısız ve sıfır sancıyla suyum ne nişanım geldiği için doktora gittim. Ve gittiğimde 6 cm açılmam varmış bende hiçbişey yoktu.
Sancım 1.5 saat sonra başladı.

Yani kasılmam ağrım sancım yok diye gelmez sanma heran gelebilir bebişlerin işi belli olmaz :)

Erkek bebekler gununu geciyo diolar ne kadar doğru bilmiyorum ama

Hanımlar bu is kısmet işi her bebek geleceği tarihı kendi belirler.benim kızım 38.haftada dünyaya geldi. Fakat bir sürü tanıdığım var 42.haftaya kadar bekleyip de doğum yapamayan. Doğum sancılarınız geldiğinde anlamamaniz imkansız gibi birsey. Çünkü belirli aralıklarla girer istirahat yada pozisyon değişikliğiyle geçmez. Benim önce nişanim geldi sonra hafif bir bel ağrısı sonra suyum geldi onun sonrası aralıklı sancılar. Tabi herkesde bu sıralama farklı olabilir. Yani öncesinde de sancılarınız baslayabilir

İns rabbim saglikli bi sekilde kcagimiza almamizi nasip etsin

İlk oldugu icin isde biraz sabirsizlaniyorum tabi heycanda var iki gun sonra 38 olucaz ins

Benimde ilk bebeğim illa ki sabırsızlık heycan oluyo ama hamileliğin tadını çıkar :)

Cikarmaya calisiyorum ama bu son haftalar mide hulantisi beni mahvediyoo ilk zamnlara dondum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…