Doğuma Hazırlık Doğum nişanımı acaba yardım edin lütfen!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aysbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
328
16
118
Merhaba arkadaşlar

Şuan 35 + 2 haftalık ikizlerime hamileyim.
Gece ve az önce sarımsı sümüksü akıntım geldi, bi kac yerde okudum nişan hafif pembemsi sümük gibi olurmuş
Benimkinin rengi cok açık sarı buda nişan olabilirmi?

canım o benden hep geliyor ya nişan hafif pembemsi kahverengimsi diye biliyorum seninki normal akıntı bence ama yinede drunu ara

canım o benden hep geliyor ya nişan hafif pembemsi kahverengimsi diye biliyorum seninki normal akıntı bence ama yinede drunu ara

kontrolum daha dündü
her gittigimde ikiz gebelik oldugu icin erken dogum riski var diyerekten rahim agzı ölçülüyor dün 18 mm cıkmıştı.
36 haftamı doldurmama 5 gün kaldı ozaman zaten sezeryan için tarih belirleyecektik
bendede öyle akıntı şeklinde geldi ama bukadar sümüksü degildi... ufff şaşırdım ne yapacagımı
bu nişan dedikleri illa kırmızı / kahverengimsi mi oluyor?

walla canım geçenlerde klozete oturdum adet sancısıyla beraber sümüksü bi sıvı aktı bayağa dr a koştuk suyum geldi diye ultrasona aldılar hemen suyu normal çıktı gelen akıntıymış ama çok korktum.sen yinede dr bi ara tedbirli olmakta fayda var

canımcım akıntıdır o, hepimizde aynı durum söz konusu :1:
nişan daha pembemsi we sümüksü oluyormus. gelince anlarız gibime geliyor insallah :19:

Evet canim nisan dedikleri sey kirmizi oluyor, o geldikten sonra zaten sancilarim baslamisti benim..

Evet canim nisan dedikleri sey kirmizi oluyor, o geldikten sonra zaten sancilarim baslamisti benim..

canımcım akıntıdır o, hepimizde aynı durum söz konusu :1:
nişan daha pembemsi we sümüksü oluyormus. gelince anlarız gibime geliyor insallah :19:

kızlar ben biraz gec okudum yazdıklarınızı ama dogumum konuyu actıktan 4 gun sonra gerceklesti :)
nerdeyse 5,5 aylık olacaklar kuzularım

Back
X