- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Hamileyken işten çıkaramazlar iş mahkemesine başvurun geri iadenizi talep edinKızlar ne olur merakla cevap bekliyorum
Birden işten çıkarılma tüm planlarını alt üst etti.tum ödemem aksar.o ödeneği alırsam çok rahat ederim BEBEGİMİN eksiklerini alırım bana akıl verin lutfen
Canım işte bu süreç uzun sürerse ödemem Akşar mecbur benimde işime geldiği için kabul edeceğim.kredim var.Hamileyken işten çıkaramazlar iş mahkemesine başvurun geri iadenizi talep edin
Doğum ödeneği yani canım çalışan bayanlara verilen hak 32 haftadaAnalık ödeneği dediğiniz şey nedir tam olarak
Bir de ihbar ve kıdem tazminatını yatırmakta ihtimalleri de var nolur bıkmaz dikkatli olun
Bunları zaten Alican anlaştık canım fakat şöyle bişey varmı ben doğum ödeneğini de alabilirmiyiim 32.haftada başka iş yerine girersem albilirmiyimAnalik odenegine hak kazanmak icin 32.haftaya kadar calismak zorundasiniz 32. haftada rapor alip isyerinize bildirmeniz gerekir. Fakat 32.haftayi beklemeyecekseniz isveren sizinle anlasip isveren tarafindan cikis yapacaksa issizlik odenegi alirsiniz kidem ihbar tazminatinizida aranizdaki anlasmaya gore alabilirsiniz. Bebeginizi saglikla buyutun.
Tazminatımı alacağım işsizlikte alacagm.ben analık ödeneğinden de faydalanmak istiyorum.burda tecrübeli arkadaşlar vardır onlardan yada başına böyle bişey gelenlerden öneri almak istiyorumPeki tazminatınızın toplam bedeli bu 8 haftada alacağınız meblağdan daha mı düşük ? Eğer birbirine yakın rakamlarsa bence tazminat almayı tercih edin,sonrasında da işsizlik maaşı alırsınız.
Isveren tarafindan cikis yapilip issizlik odenegine basvurursaniz issizlik maasi bitene kadar baska isyerinde calisamazsiniz cezasi var tespit edildiginde devlet o parayi faiziyle geri alirBunları zaten ali
Bunları zaten Alican anlaştık canım fakat şöyle bişey varmı ben doğum ödeneğini de alabilirmiyiim 32.haftada başka iş yerine girersem albilirmiyim
İşsizliğin almaya devam Edip doğumuna bir ay kala başka işyerine girip 32 .haftada raporun öncesi sigortam başlarsa.issizlik ödeneğini dondurabiliyormusum donduracagim son taksitlerimi zaten.yasal şeyler yapacgmIsveren tarafindan cikis yapilip issizlik odenegine basvurursaniz issizlik maasi bitene kadar baska isyerinde calisamazsiniz cezasi var tespit edildiginde devlet o parayi faiziyle geri alir
Canım zaten geriye dönük bir yıl içinde 90 günlük primin var benim.ayrica 32.haftada çalışan bayanın sigortalı olması lazım aynı iş yeri nde çalışmak şart degilYani hamile kaldiktan sonra girdiğiniz iş yerinde hiç bir hamilelik hakkınızi kullanmazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?