dilekce verip form dolduruyorsun canim dogum belgesi oluyor bide hastanenin verdigiMerhabalar birsey sorabilir.miyim ?Basvuru icin neler gerekli ?
Başvuru yaptıktan 60 gün sonra yatar dediler bize. 60 günün dolmasına bi hafta kala gidip sorduk postaneye yatmıştı.kızlar doğum yapalı üç ay oldu bir ay önce basvurdm parayı almk icin ama hala yatmadı para bilginiz varmı alan oldumu ve ne zman alabildi acaba yoksa yatmayackmı ????
simdiden tesekkurler yardim ettiginiz icin...
tesekkur ederm canm insallah bekliyirum bende yatacakmi dieBaşvuru yaptıktan 60 gün sonra yatar dediler bize. 60 günün dolmasına bi hafta kala gidip sorduk postaneye yatmıştı.
Bende doğum yapalı 3 ay. Olcak ıkıbuçuk aylıkken aldımaldinmi parani ? ben hala alamadim
dogumdn sonra hmen mi muraact ettinizBende doğum yapalı 3 ay. Olcak ıkıbuçuk aylıkken aldım
dogumdn sonra hmen mi muraact ettiniz[/QUOTE15 gün sonra sanırım ıkı bucuk uc ayfan yatıyor galıba kaç ay oldu sıze
Ptt cep tlfnuna mesaj atıyor para yatınca kaç aylık bebeginaldinmi parani ? ben hala alamadim
4aylikPtt cep tlfnuna mesaj atıyor para yatınca kaç aylık bebegin
iki ay oldu bize yatmadi hala :)Biz başvuru yaparken numara yazmıştık o numaraya mesaj geldi paranız yatmıştır diye 40mız çıktıktan 1. 2 gün sonra
iki ay oldu bize yatmadi hala :)
hmm insallh oyledir :)Sıra oluyomuş canım bazen uzun sürüyomuş paranın yatması görevli öle demiş eşime başvuru yaparken... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?