doğum parası ne zman verileck?

Biz dogumdan 2 3 gun sonra basvuru yaptik. 1 ay sonra alabilirsiniz dediler daha 20 gun oldu. 10 gun sonra kontrol edicektim msj geliyor diyenler olmus hic gitmeyip msji mi beklesem acaba
Gitmene gerek yok bnce canım bana mesaj geldi gittim kimliğimle çektim parayı ptt şubeden

Biz dogumdan 2 3 gun sonra basvuru yaptik. 1 ay sonra alabilirsiniz dediler daha 20 gun oldu. 10 gun sonra kontrol edicektim msj geliyor diyenler olmus hic gitmeyip msji mi beklesem acaba
evet bzede msj gelir dediler ama iki ay olacak hala yatmadi nede msj gldi

Havalarin durumu malum kizlar bebekte cok kucuk iyi oldu bunu ogrendigim cok tesekkurler

Havalarin durumu malum kizlar bebekte cok kucuk iyi oldu bunu ogrendigim cok tesekkurler
bize birbucuk iki ayda yatar demislerdi bekliyrm ben hala ama msj gelir demisti sey birde e devlet sifresi aldim ben postaneden telefondn takip edebiliyrm param yattimi die

canım 170 i ara sor istersen. onlar en geç 3 iş günü içinde bilgi veriyorlar sorulan sorulara

İnşallah tez zamanda haber gelir hepinize ay hayırlısıyla da minicik bebişler le dolanmanız gerekmez

basvuru yaptiginiz yere gidip sorun dedi 144 de

Kızlar bana msj falan gelmedi ptt aradım sureklı ıkı bucuk ay sonra300tl aldım.bugunde zıraat banktan 113tl sut parası aldım
ptt nasil aradin benim hala yatmadi ya e devletten bakiyorum ordada gorunmiyor nede msj geldi iki ay oldu

Aynen hiç gitme mesajı bekle. Mesajdan önce yatmıyor çünkü para.

Parayi yatırır yatırmaz msj atıyorlar Sana.

ama arladasa msj gelmemis aramis ki yatmis ??
Ben tesaduf aradım oaranız yatmış gelın cekın dediler msj falan gelmedi bende numaramı yazmıştım.sgk sut parası yatırıyor zıraat banka onuda kardeşim zıraatta çalışıyo kı lık num.baktı paran yatmış dedi ordanda msj almadım.ben ikçedeyım bulundugum yerdekı ptt yı aramıştım.ıkı buçuk ay sonra yatıyor para

Kızlar nacizane Bikaç bilgi vereyim. Tel numaramız onlarda olmasına rağmen para yatınca bize haber gelmedi. Yani msj a güvenip beklemeyin. Ancak 144 ü aradığımızda bana bu paraların ayın 20 sinden sonra yaptırıldığını söyledi her ay. Başvuru yaptıktan sonra 2. Ay ayın 20sinden sonra eşim PTT ye gidip sordu önce para yatmış. Daha sonra ben gidip aldım. Ayın 20 sinden sonra gidip sorun isterseniz sizde

bana iki ay oldu iste basvuru yapali bekleyelim bakalim ;

saol canim

Kızlar bana msj falan gelmedi ptt aradım sureklı ıkı bucuk ay sonra300tl aldım.bugunde zıraat banktan 113tl sut parası aldım
Canim bisi sorcam bu sut parasi icin ssk ya dogum parasi icin aile bakanligina mi basvuru yapilio? Bide hangi belgelerri goturmustunuz?

Canim bisi sorcam bu sut parasi icin ssk ya dogum parasi icin aile bakanligina mi basvuru yapilio? Bide hangi belgelerri goturmustunuz?
Slm canım sut parasına başvuru yapmıyosun sgk yatırıyor doğum yapan herkese doğum parası içinde sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurduk form dolduruyosun sadece ıkı bucuk yc aydanda alıyozun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…