Doğuma Hazırlık Doğum parası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim. Umarım doğru yerdir. Çalışan anne doğum parasını araştırdım fakat biraz kafam karıştı. Benim bağkurum yatıyor kendi işyerim var. Ben doğum yaparsam devletten para alabiliyor muyum ortalama ne kadar alabilirim şartlar nedir acaba bilgisi olan var mı

Merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim. Umarım doğru yerdir. Çalışan anne doğum parasını araştırdım fakat biraz kafam karıştı. Benim bağkurum yatıyor kendi işyerim var. Ben doğum yaparsam devletten para alabiliyor muyum ortalama ne kadar alabilirim şartlar nedir acaba bilgisi olan var mı
Sigortalı olanlar alabiliyor onu biliyorum bende faydalandım. Kendi is yerimizde çalışıyorum. Analık izni kapsaminda 16 hafta izinli sayiliyoruz ve bunun ödemesi toplamda 5.5 bin gibi bir rakamdı. Gebeliğin 33.haftasından sonra veya 36dan sonra rapor aldim sisteme düştü direkt

Bagkurlu her anne alamıyor ancak sigortalı annelerin 16 hafta hakki var 32+0 haftada alınıyor. . Bu haktan faydalanıp faydalanamayacaginizi muhasebe ya da alo 170 e sorun

Back
X