Dogum saati net olan 3 kisiye ucretsiz dogum haritasi

Merhabalar,
Mutlu yillar dilerim hepinize..
Bu basliga dogum gununu, gun ay yil seklinde yazan ve dogum saati net olan, dogum yerini belirten, 3 kisiye ucretsiz olarak dogum haritasi yorumlamak istiyorum.

Amacim aldigim astroloji egitimlerini kullanarak kendimi gelistirmek bunu yaparken de 3 kisinin hayatina mumkunse ışık tutabilmek..

Cok sevgiler
🌺💐
Merhaba 15.12.1992 01.00 Şanlıurfa

Merhabalar herkese,
Başlıkta ve açıklamada yazdığı üzere 3 kişiye analiz yapabileceğim, lütfen özelden ve burdan yazmayın rica edeceğim

Teşekkürler

Merhabalar,
Bu basliga dogum gununu, gun ay yil seklinde yazan ve dogum saati net olan, dogum yerini belirten, 3 kisiye ucretsiz olarak dogum haritasi yorumlamak istiyorum.

Amacim aldigim astroloji egitimlerini kullanarak kendimi gelistirmek bunu yaparken de 3 kisinin hayatina mumkunse ışık tutabilmek..

Cok sevgiler
🌺💐
Geç kalmisim yaa geç kesfettiysem benim suçum tabii 😔😔😔

biraz geç kaldım sanırım ama yine de şansımı denemek istedim ☺️
29.12.1997 istanbul üsküdar 11:30

Merhabalar,

Cok sevgiler
🌺💐
yeeyyy bayan astrologgg :D tam da aklımdan sen geçiyordun sayfanı gördüümmmm :KK74:

Back
X