Arkadaslar benım yengem dogumuna yakın 41 yasın okudu 7 tane pirince ve bunu tam sancısı baslarken yuttu cok kolay dogum yaptı tavsıye ederım ama 41ınıde kendınız okuyacaksınız
güzel ve anlamlı bir yazı sağol arkadaşım
ilk bebeğimin doğumunda çektiğim sancılar anlatılmaz bir duygu çünkü bebeğime kavuşacaktım
güzel bir duygu çünkü
ikinçi bebeime hafif sancı çektim malesef sezeryan oldum mecburdum tersti bebeğim dönmemişti
ben derimki anne adaylarına ve doğumunu bekleyen annişlere sakın mecbur kalmadığınız da sezaryen olmayın
o tatlı doğum sancısını çekin o zaman insan anlıyor anne kıymeti kalın sağlıcakla
bende 32 haftalık hamileyim arkadaşlar ve normal doğumdan çok korkuyorum.ve ne aksiliktir ki çevremde ki herkes sezaryenle doğum yaptı.hiç normal doğum yapan yok.aklım hep sezaryene kayıyor.normal doğumdaki atılacak dikişten çok korkuyorum, uzun bi süre oturamazmışım gibi geliyo ( Allah ım bizlere yardım etsin ve kolayca kurtarıversin.
bende 32 haftalık hamileyim arkadaşlar ve normal doğumdan çok korkuyorum.ve ne aksiliktir ki çevremde ki herkes sezaryenle doğum yaptı.hiç normal doğum yapan yok.aklım hep sezaryene kayıyor.normal doğumdaki atılacak dikişten çok korkuyorum, uzun bi süre oturamazmışım gibi geliyo ( Allah ım bizlere yardım etsin ve kolayca kurtarıversin.
canım Allah yardımcınız olsun,normal dogumda rahım acılmazsa dıkıs atılıyor herkese dıkıs atmıyorlar ama eger hıc bı problem yoksa normal dogum yap o en ıyısı ama yınede drun ve sen karar vereceksın