Benimde karnımın alt kısmında olan bi ağrı ama ara ara şekil değiştiriyor yani değişiyo sanki ağrının biçimi oturunca falan Yok kalktığımda ağrı varBenim hic belimde olmadi tamamen karnimin alt bolgesindeydi. Belli araliklarla geliyordu. Sanki yanlardan ortalara dogru bir ağrı yayiliyor adeta karnımı birseyle sıkıyorlardi. Suyum gelene kadar adet sancısı gibiydi su geldikten sonra siddetlendi. O ağrıyı yalanci sancidan nasil ayırt edebilirsin onu da soyleyeyim, yalanci sanci duzensizdir. Pozisyon degisince yalanci sanci gider (mesela saga yatarken sola dönersin gecer) gercek sanci 40-50 saniye surer yalanci sanci 20-30 saniye surer. Yalanci sanci varken uyuyabilirsin bile ama gercek sanci uyutmaz hatta uykundan uyandirir.
Yalanci sanci bile olsa endiselendiysen mutlaka doktora git nst cektir. Yaniliyorsan birsey kaybetmezsin
Benimde karnımın alt kısmında olan bi ağrı ama ara ara şekil değiştiriyor yani değişiyo sanki ağrının biçimi oturunca falan Yok kalktığımda ağrı var
Benimde karnımın alt kısmında olan bi ağrı ama ara ara şekil değiştiriyor yani değişiyo sanki ağrının biçimi oturunca falan Yok kalktığımda ağrı var
Bakıcaz artık gidişata göre :/Sanmıyorum bence yalancı sancı o ama içiniz rahat etsin,hastahane gidin,bi,nst te baglanin bana gore 39a kadar yolu,var
Ve suan üzerimde aşırı bi sinir var tutsam birini boğarım o derece :/
Su kokulu bişey değil canım. Kokusuz bişey. Terliyor olabilirsin.Ay kızlar Doğum yaklaştıkça her gün tedirginim herşeyden nem kapıyorum ya benim dünden beri çamaşırım hep ıslak ve kokulu yanı akıntı desem bu kadar ıslanamadın acaba suyum mu sızıyo ter mi anlayamıyorum :/ su olsa nasıl olur ??
Yarın kontrolüm var zaten bakıcaz bebişin durumuna :)Sizi sakinlestirecek şeyler yapmaya çalışın. Çok odaklanmayin. Sakinlik çok önemli. Dus almak , bol yuruyus, kitap okumak.iyi gelir. Zihnimizi boşaltın. Bebeğinizin kulağınıza alınca hiç yaşanmamış gibi olacak. su kokusuz olur, akıntıdir ama doktora sorun fitil verebilir. Son haftalarda benim de olmuştu. Sancıyı da anlarsınız zaten en önemli belirtisi düzenli aralıklarla gelmesi.
Amin inşallah kendinize dikkat edinBende 32 haftasindayim benimde sancilarim var ayni sizin gibi suan hastanedeyim bebek gayet iyi dogum sancisi degilmis normal diyorlar, ama 5 dakka arayla kasiktan bir sanci geliyor cok kotu,bebkte bir sertlesiyor o an anlatamam benim rahim kisaligi cikti bu arada onunda etkisi olurmus sancida, bekliyorum bakalim yarin tam kontrolden gececegim acilmam falan yok ama sanci geliyor sık sık isteallahim herkesin bebgini evladıni korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?