Sizi sakinlestirecek şeyler yapmaya çalışın. Çok odaklanmayin. Sakinlik çok önemli. Dus almak , bol yuruyus, kitap okumak.iyi gelir. Zihnimizi boşaltın. Bebeğinizin kulağınıza alınca hiç yaşanmamış gibi olacak. su kokusuz olur, akıntıdir ama doktora sorun fitil verebilir. Son haftalarda benim de olmuştu. Sancıyı da anlarsınız zaten en önemli belirtisi düzenli aralıklarla gelmesi.
Benim bir de bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı. Evde ne kadar gereksiz iş varsa yapmıştım. Elime şarjlı matkabı aldım ve mutfağın dolaplarının kulplarının hepsini değiştirmiştim.
Benim bir de bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı. Evde ne kadar gereksiz iş varsa yapmıştım. Elime şarjlı matkabı aldım ve mutfağın dolaplarının kulplarının hepsini değiştirmiştim.
Kızlar bugün kontrolüm vardı.. bebeğimin kalp atışları biraz yüksek çıktı ve düzensiz suyumda da azalma varmış salı yine gidicem doktora eğer kalp atışlarının düzensizliği devam ederse ve suyumda da azalma olursa galiba doğacak ..
Kızlar doğurdum 37.haftam da suyumun azalması sebebiyle doğurdum 13gün oldu Doğum yapalı herşey yolunda şükür Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Kızlar doğurdum 37.haftam da suyumun azalması sebebiyle doğurdum 13gün oldu Doğum yapalı herşey yolunda şükür Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))