Doğum sancısı mı ?

Benim bir de bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı. Evde ne kadar gereksiz iş varsa yapmıştım. Elime şarjlı matkabı aldım ve mutfağın dolaplarının kulplarının hepsini değiştirmiştim.

Benim bir de bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı. Evde ne kadar gereksiz iş varsa yapmıştım. Elime şarjlı matkabı aldım ve mutfağın dolaplarının kulplarının hepsini değiştirmiştim.

Ben de çılgınca temizlik yapmıştım ocak ayi sogugunda ustune bir de pazara gidip ne varsa yuklenmistim. Pazardan da hastaneye zor yetiştik

Kızlar bugün kontrolüm vardı.. bebeğimin kalp atışları biraz yüksek çıktı ve düzensiz suyumda da azalma varmış salı yine gidicem doktora eğer kalp atışlarının düzensizliği devam ederse ve suyumda da azalma olursa galiba doğacak ..

Kızlar doğurdum 37.haftam da suyumun azalması sebebiyle doğurdum 13gün oldu Doğum yapalı herşey yolunda şükür Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))

Kızlar doğurdum 37.haftam da suyumun azalması sebebiyle doğurdum 13gün oldu Doğum yapalı herşey yolunda şükür Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Allahim anali babali buyutsün sevindim kurrulduguna guzel gunler hayirli yaslara inalal. Benim bebkte 32 hafatada geldi bir aydir hastanede ogunlerini tamamlarsa cikacak inslalah sukur durumu iyi allahim herkese nasip ersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…