doğum sancısı olduğu nasıl anlaşılır?

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
38
arkadaşlar 35+5 günlük hamileyim.Geceden beri düzensiz aralıklarla devam eden kasık ve bel ağrılarım var.Yürürken ve adım atarken canım daha çok yanıyor.Sanki bıcak saplaması gibi.Doğum için henüz erken diye ciddiye almıyorum.Ama erken doğum olur diye de çok korkuyorum.Rahim kaslarım,hatta adım attığım zaman kemiklerim bile sızlıyor.Sonra kendiğinden geçiyor yine başlıyor.
Benimle aynı durumu yaşayan olduğumu hiç aranız da,sürekli devam etmediği için doktora söylemedim henüz.
Erken gelir diye çok korkuyorum:KK43:

arkadaşlar 35+5 günlük hamileyim.Geceden beri düzensiz aralıklarla devam eden kasık ve bel ağrılarım var.Yürürken ve adım atarken canım daha çok yanıyor.Sanki bıcak saplaması gibi.Doğum için henüz erken diye ciddiye almıyorum.Ama erken doğum olur diye de çok korkuyorum.Rahim kaslarım,hatta adım attığım zaman kemiklerim bile sızlıyor.Sonra kendiğinden geçiyor yine başlıyor.
Benimle aynı durumu yaşayan olduğumu hiç aranız da,sürekli devam etmediği için doktora söylemedim henüz.
Erken gelir diye çok korkuyorum:KK43:
canım sancın varsa illa doğum sancısı olacak değil... suyun geliyormu o önemli... zaten doğum sancısı olunca hiç duramazsın... nstye bağlan belli olur zaten...doğum anında çok fazla suyun akıyor... yani bebeğin suyu pat diye boşalıyor... böyle olursa bilki doğum yapacaksın

su yada akıntı tarzı bişey yok şuanlık.ama bu belağrısı ve kasık ağrısı bni öldürcek.adım attığımda daha fena oluyorum.sürekli yatıyorum. .Erken doğum belirtileri olabilir mi acaba.Yakın bir zaman için.Çünkü şuan için doğum başlasa ağrıdan duramazmışım gibi geliyor.Bendeki düzensiz

DOĞUM AGRISINDA AGRILARIN SIKLAŞACAK.1 SAAATE BİR GELİYORSA YARIM SAATTE BİR 15 DAKİKADA BİR 5 DK BİR GELECEK.ZATEN SIK OLSAYDI ŞİMDİ DURAMAZDIN HASTANEYE GİDERDİN.DOĞUMDAN 1_2 HAFTA ÖNCEDEN BÖYLE AGRILAR GELMEYE BASLAR ARADA SENİ YOKLAR SIK OLMAZ.SIKLAŞIRSA HASTANEYE GİDERSİN DEDİĞİM GİBİ.BENDE EBEYİM İLK HAMİLELİĞİM.DAHA 8 HAFTALIGIM.BENİM BÖYLE KONUSTUGUMA BAKMA BENİMDE AGRILARIM BASLADIGINDA BENDE BÖYLE PANİK YAPACAM BÜYÜK BİR İHTİMAL

DOĞUM AGRISINDA AGRILARIN SIKLAŞACAK.1 SAAATE BİR GELİYORSA YARIM SAATTE BİR 15 DAKİKADA BİR 5 DK BİR GELECEK.ZATEN SIK OLSAYDI ŞİMDİ DURAMAZDIN HASTANEYE GİDERDİN.DOĞUMDAN 1_2 HAFTA ÖNCEDEN BÖYLE AGRILAR GELMEYE BASLAR ARADA SENİ YOKLAR SIK OLMAZ.SIKLAŞIRSA HASTANEYE GİDERSİN DEDİĞİM GİBİ.BENDE EBEYİM İLK HAMİLELİĞİM.DAHA 8 HAFTALIGIM.BENİM BÖYLE KONUSTUGUMA BAKMA BENİMDE AGRILARIM BASLADIGINDA BENDE BÖYLE PANİK YAPACAM BÜYÜK BİR HTİMAL

anlıyorum.Bende öyle tahmin ediyorum.Daha erken haftalarda da böyle ufak ağrılar olmuştu.Nst de kasılmalar bahriz çıkınca doktorum endol adında kasılmaları engelleyen bir ilaç vermişti kulanınca geçti.Ama bu seferkine birde bel ağrısı eklenince iyice çıldırdım.Geçer diye bekliyorum ama geçmezde doktormu aricam mecburen.
Son haftalar iyice zorlaştı herşeyim.Hareketlerim bile ağır artık.İnş hepimiz için kolay bir doğum olur.Seninde hayırlı olsun canım

AMİN CANIM SON HAFTALAR HAFTADA BİR KONTROLE GİDİLİYOR SENİN NE ZAMAN KONTROLUN

yan benimde feci ağrılarım var yürürken yatakta pozisyon değiştirirken otururken her türlü yani doktor normal dedi ama çekilicek gibi değil

Olmaz olmaz olsaydi bak simdiye dogurmustun

:) sanırım.Şimdi iyiyim çok şükür yorulunca,ev işi yapınca yada yol yürüyünce gece yine sancılanıyorum.Şu son haftalarda fazla yorulmamam gerek sanırım.Evde oturmakta hiç bana göre değil ama biraz dişimi sıkıcam artık.

:) sanırım.Şimdi iyiyim çok şükür yorulunca,ev işi yapınca yada yol yürüyünce gece yine sancılanıyorum.Şu son haftalarda fazla yorulmamam gerek sanırım.Evde oturmakta hiç bana göre değil ama biraz dişimi sıkıcam artık.
Ne guzel bende o gunleri gormek icin heyecanlaniyorum

Ne guzel bende o gunleri gormek icin heyecanlaniyorum

ilk haftalarda bende öyleydim.Ama şimdi ne yalan söyliyim bi heyecan bi korku yok değil.Sanki beni çok zor günler bekliyormuş gibi hissediyorum :) ilk hamileliğim ondan bu tezcanlılığım olsa gerek

ilk haftalarda bende öyleydim.Ama şimdi ne yalan söyliyim bi heyecan bi korku yok değil.Sanki beni çok zor günler bekliyormuş gibi hissediyorum :) ilk hamileliğim ondan bu tezcanlılığım olsa gerek
Vallaha yasayan bilir diyorlarya hic yasamadigimiz icin bilmiyorum.cok dogum yaptirdim cok zor olanlarida oldu cok kolay olanlarida.kendimi cok merak ediyorum acaba dogumum nasil olacak

Vallaha yasayan bilir diyorlarya hic yasamadigimiz icin bilmiyorum.cok dogum yaptirdim cok zor olanlarida oldu cok kolay olanlarida.kendimi cok merak ediyorum acaba dogumum nasil olacak

evet senin için değişik bir his olucaktır eminim.Tam olarak ne hissediceğini bilemesende en azından başına ne geliceğini biliyorsun ve ne yapman gerektiğini de biliyosundur:) hayırlı ve kolay bir doğum olur inş

Benimde ayni sekilde agrilarim oluyo doktor ebe arkadasla birebir ayni cümleyi kurdu katlanicaz artik ama dün oyle bir sanci girdi ki yerimden birkac dakika kalkamadim sonra normale dondum ay bide yanimda kayinbabam da vardi ahh dedim fln utandim nedense:)

dogum sancısında en önemli belirti araliklarin düzenli olması . 10 dk 1 gibi kesinlikle sasmaz. ssaatle bak . kronometre kur . :)

Benimde ayni sekilde agrilarim oluyo doktor ebe arkadasla birebir ayni cümleyi kurdu katlanicaz artik ama dün oyle bir sanci girdi ki yerimden birkac dakika kalkamadim sonra normale dondum ay bide yanimda kayinbabam da vardi ahh dedim fln utandim nedense:)

demekki bu haftalar böyle sıkıntılı geçiyor.Bende aynı şekildeyim.Son haftalar artık sabretmekten başka yapılcak bişey yok...
ben artık gün sayıyorum hayırlısıyla doğsun bebişciklerimiz inş:anneadayı:

X