Gebeliğe Hazırlık Doğum sigortası yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Xxxppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
99
88
38
32
Merhaba Arkadaşlar,
Allah nasip ederse Ocak ayından itibaren bebek düşünüyoruz eşimle. Henüz gebe kalmadan yapılan doğum sigortalarını araştırdım biraz fakat 12 ay bekleme gibi bazı kısıtlamaları var. Sizlerin yaptırdığı veya yakınlarınızdan duyduğunuz , gebe kalındığında problem olmayacak doğum sigortaları var mıdır? varsa beni de birazcık bilgilendirebilir misiniz?

Teşekkürler şimdiden,

Merhaba Arkadaşlar,
Allah nasip ederse Ocak ayından itibaren bebek düşünüyoruz eşimle. Henüz gebe kalmadan yapılan doğum sigortalarını araştırdım biraz fakat 12 ay bekleme gibi bazı kısıtlamaları var. Sizlerin yaptırdığı veya yakınlarınızdan duyduğunuz , gebe kalındığında problem olmayacak doğum sigortaları var mıdır? varsa beni de birazcık bilgilendirebilir misiniz?

Teşekkürler şimdiden,
Bende araştırıyorum aynı şekilde, bir firma sadece bir adet dönemi geçmesini yeterli buldu, hormonal bozukluk varmı vs vs bazı sorular soruyor , bakalım araştırmaya devam ediyorum düzgün bişey bulursak sana da haber veririm

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler şimdiden,
Benimde merak ettiğim bir konu. Umarım tam olarak bilgi sahibi olan biri dönüş yapar ☺

Bahsettiğiniz şey özel sağlık sigortası ise.. Bende bebek ana rahmine düşmeden yapılması gerektiğini biliyorum.. Yani hamile kalmadan 2 ay önce yaptırırsanız garanti oluyor gibi.. İlk öğrendiğinizde direk 5 haftalık diyorlar ya o yüzden 2 ay dedim.. Benim özel sağlık sigortam var doğum kontrollerinden yararlanmak için şartları bu şekilde

Hiç bi bilgim yok. Başlığı görünce merak ettim doğrusu. Ne amaçla yapılır doğum sigortası?

Hiç bi bilgim yok. Başlığı görünce merak ettim doğrusu. Ne amaçla yapılır doğum sigortası?
Çok konforlu oluyor aslında, gebelikte doğumda güzel bir hastanede yaparsanız daha kolay oluyor gibi helede benim gibi hastane fobisi olanlar için🤭 düşünsenize devlette bağıranlara kızıyorlar ben daha serum taktirirken kırk takla atıyorum devlette asla yapamam gibi geliyor

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler şimdiden,
Allianzda 6 ay en az onda var bekleme süresi

Merhaba Arkadaşlar,

Teşekkürler şimdiden,
Anadolu sigorta ile görüştüm bugün, iki adet dönemi bekleme varmış sadece. Epidural vs karşılıyor dedi bizim için 4300 fiyat verdiler, gebe kalınca en az 8000 oluyor fiyatlar. Bunun tek riski 12 ay içinde gebe kalıp doğuma yetişir mi korkusu oldu bende sadece kararsız kaldm

Anadolu sigorta ile görüştüm bugün, iki adet dönemi bekleme varmış sadece. Epidural vs karşılıyor dedi bizim için 4300 fiyat verdiler, gebe kalınca en az 8000 oluyor fiyatlar. Bunun tek riski 12 ay içinde gebe kalıp doğuma yetişir mi korkusu oldu bende sadece kararsız kaldm
merhaba ben de arastiriyorum

12 ay icinde gebe kalinamazsa paket yaniyor mu

Allianzda özel sağlık bekleme süresi 6 ay her hastaneyle anlasması var

Anadolu sigortada bekleme süresi 1 ay. Hatta 1 ay bile degil sigorta yaptırdıktan sonra 1 kez regl olman gerekiyor sadece. Regl olduktan sonra ilk yumurtlamada hamile kalabilirsin. Benim dedigim tamamlayici saglik sigortası 4000 civarinda cikiyor fiyati sgk anlasmali tüm özellerde geçiyor

Back
X