Bende araştırıyorum aynı şekilde, bir firma sadece bir adet dönemi geçmesini yeterli buldu, hormonal bozukluk varmı vs vs bazı sorular soruyor , bakalım araştırmaya devam ediyorum düzgün bişey bulursak sana da haber veririmMerhaba Arkadaşlar,
Allah nasip ederse Ocak ayından itibaren bebek düşünüyoruz eşimle. Henüz gebe kalmadan yapılan doğum sigortalarını araştırdım biraz fakat 12 ay bekleme gibi bazı kısıtlamaları var. Sizlerin yaptırdığı veya yakınlarınızdan duyduğunuz , gebe kalındığında problem olmayacak doğum sigortaları var mıdır? varsa beni de birazcık bilgilendirebilir misiniz?
Teşekkürler şimdiden,
Benimde merak ettiğim bir konu. Umarım tam olarak bilgi sahibi olan biri dönüş yapar ☺Merhaba Arkadaşlar,
Allah nasip ederse Ocak ayından itibaren bebek düşünüyoruz eşimle. Henüz gebe kalmadan yapılan doğum sigortalarını araştırdım biraz fakat 12 ay bekleme gibi bazı kısıtlamaları var. Sizlerin yaptırdığı veya yakınlarınızdan duyduğunuz , gebe kalındığında problem olmayacak doğum sigortaları var mıdır? varsa beni de birazcık bilgilendirebilir misiniz?
Teşekkürler şimdiden,
Çok konforlu oluyor aslında, gebelikte doğumda güzel bir hastanede yaparsanız daha kolay oluyor gibi helede benim gibi hastane fobisi olanlar içinHiç bi bilgim yok. Başlığı görünce merak ettim doğrusu. Ne amaçla yapılır doğum sigortası?
Allianzda 6 ay en az onda var bekleme süresiMerhaba Arkadaşlar,
Teşekkürler şimdiden,
Anadolu sigorta ile görüştüm bugün, iki adet dönemi bekleme varmış sadece. Epidural vs karşılıyor dedi bizim için 4300 fiyat verdiler, gebe kalınca en az 8000 oluyor fiyatlar. Bunun tek riski 12 ay içinde gebe kalıp doğuma yetişir mi korkusu oldu bende sadece kararsız kaldmMerhaba Arkadaşlar,
Teşekkürler şimdiden,
merhaba ben de arastiriyorumAnadolu sigorta ile görüştüm bugün, iki adet dönemi bekleme varmış sadece. Epidural vs karşılıyor dedi bizim için 4300 fiyat verdiler, gebe kalınca en az 8000 oluyor fiyatlar. Bunun tek riski 12 ay içinde gebe kalıp doğuma yetişir mi korkusu oldu bende sadece kararsız kaldm
Ben çok güzel bir sigorta buldum sigorta partner ara görüş derimmerhaba ben de arastiriyorum
12 ay icinde gebe kalinamazsa paket yaniyor mu
Bekleme süresi nedirBen çok güzel bir sigorta buldum sigorta partner ara görüş derim
Sadece bir ay, şartları on numara ben onda karar kildimBekleme süresi nedir
Her hastane ile anlaşması var miSadece bir ay, şartları on numara ben onda karar kildim
Merhaba. Detaylı açıklamayı bilginiz oldugu kadarıyla yapabilirmisiniz?Sadece bir ay, şartları on numara ben onda karar kildim
Bu sigorta sadece ankara için mi acabaBen çok güzel bir sigorta buldum sigorta partner ara görüş derim
Valla sormak lazım biz ankaradayiz, ama şartları çok uygun geldi bizeBu sigorta sadece ankara için mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?