- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
- Konu Sahibi life is good
-
Hosgeldinnnn :) tabiii yazmani cok isterim. Bebislerini Allah bagislasin. Evet gazli bir bebik benimki hemde felaket derecede ama kimyonla sorunu bayabi cozduk diyebilirim. Gazli bebek gercekten cokkkk zor.Merhaba benimde 5 aylık bi kızım var 65 le hamile kaldım 85 le doğum yaptım. Şimdi 77 falanım en az bi 12 kilo vermem lazım oğlumda 2 yılında anca normale dönmüştüm. Bu defa daha erken toplanmak istiyorum. Bende fırsat buldukça yazmak isterim günlüğünüze. Bu arada Bebeğinizin gazlı bir bebek sanırım benimde iki çocuğumda gazlıydı . Allah yardımcınız olsun.
Tebrikler canım güzel gidiyorsun , yaz günü bu kadar misafir yazlık bir yerde mi yaşıyorsunuzEvet gunlugum 111.8 im 800 gr acikla ayimi tamamladim. Bu ay genel ablamda cok bir sey yapmadim ama yinede 3.200e veda ettim. Yavas vermek kalici vermek onemli toplamda 11.2 kilo verdim buda benim icin iyi bir sonuç
Yok canim dogum yaptim bebegim 3 aylik oldu ama gelen giden bitmedi bi turlu izmir disindan gelen cok oluyor bebisi gormeye onlarda gelince malum kaliyorlar :)Tebrikler canım güzel gidiyorsun , yaz günü bu kadar misafir yazlık bir yerde mi yaşıyorsunuz
Bebişinde hayırlı olsun o zamanYok canim dogum yaptim bebegim 3 aylik oldu ama gelen giden bitmedi bi turlu izmir disindan gelen cok oluyor bebisi gormeye onlarda gelince malum kaliyorlar :)
Saol canm tesekkur ederim :)Bebişinde hayırlı olsun o zaman
Emzirdigim icin herseyden yiyorum oyle sıkı bi diyet spor programi uygulamoyorm bebegim henuz cok kucuk 3 aylik.6 aylik oldugunda tam sıkı bir programa baslayacagim. Bu aralar kilo vermemin sebebi ise emzirmem oldu cubku ektradan kalori harciyoruz sut uretimi icin. Insulin direncim var ancak tokluk sekerim 50 60 arasi degisiyor asiri dusuk sekerim henuz bu durumu anlamis degilim ama bebegim var biraz tatli yiyorum yoksa basim donuyor bebise bakacak durumda olmuyorum. Dogum sonrasi insline bakilmadi belkide duzeldi bilemiyorum acikcasiBende de insulin direnci var ve senin yedigin bicok sey bana yasak. Insulin direncini arttiracak seyler goruyorum menulerinde. Umarim dogru yoldasindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?