- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
- Konu Sahibi life is good
-
canım gayet güzel menü bende bu sabah 99.7 çıktım üçlü sayılardan kurtuldum çok şükür darısı başına inşallah sen hangi gün tartılıyorsunDun aksam yemegimiz evde olanlardi.malum isten yemek falan yapamadim hemde evdekiler bitsin dedim.
1 tabak taze fasulye
1tabak pilav
1 tabak karisik kizartma
1 kase corba
Tum olanlar bunlardi esimle birlikte yedik yalnizca kizartmadan 2 catal aldim okadar :)
Ay cok sevindim canim. Insallahhh tez vakit darisi basima. Ptesileri tartiliyorum canim.cunku diyeti bozsamda her ptesi yeniden basliyorum :)canım gayet güzel menü bende bu sabah 99.7 çıktım üçlü sayılardan kurtuldum çok şükür darısı başına inşallah sen hangi gün tartılıyorsun
Aynen canim haklisin. Ac kaldigimla kaldim :) aminnnn insallah keske verebilsem 30 kilo oda yetercanım sen zaten şok diyetler detokslar yapma bebişin çok küçük az az gitsin ama önemli olan gitmesi biraz uzun sürebilir ama sonuç güzel olucak ayda 3 kilo versen on ayda 30 kilo eder bebişinin doğum gününde baya ince bir anne olursun inşallah
biraz sabır ve düzenli beslenme ile vericez inşallah arada kaçamaklar mutlaka olucak önemli olan dengelemek ben daha önceki diyetlerimde yeri geldi pasta börek yedim ama sonra dengeliyerek çok güzel kilolar vermiştim benim hatam verdiklrimi koruyamadım bu sefer verip muhafaza etmeye çalışıcam iki gündür kilom biraz artıda çıkıyor bu moralimi çok bozdu ama pes etmek yokAynen canim haklisin. Ac kaldigimla kaldim :) aminnnn insallah keske verebilsem 30 kilo oda yeter
Adet donemindeim benimde suan artilarda 113e geri donmus bulunmaktayim ama pes etmiycem bugun yine ptesi yine bi guzel beslenme baslangici :) bu kez kilo verincede kopmayalim birbirinizde koruma evresindedebiraz sabır ve düzenli beslenme ile vericez inşallah arada kaçamaklar mutlaka olucak önemli olan dengelemek ben daha önceki diyetlerimde yeri geldi pasta börek yedim ama sonra dengeliyerek çok güzel kilolar vermiştim benim hatam verdiklrimi koruyamadım bu sefer verip muhafaza etmeye çalışıcam iki gündür kilom biraz artıda çıkıyor bu moralimi çok bozdu ama pes etmek yok
Regl dönemi zaten fazla çıkması normal bende bu sabah eski kilomda çıktım bu gün proteğin ağırlıklı besleniyorum takıldığım yerden geri inmek istiyorum artık inşallah hayırlısıyla şu kiloları verelim korumak içinde uğraşıcazAdet donemindeim benimde suan artilarda 113e geri donmus bulunmaktayim ama pes etmiycem bugun yine ptesi yine bi guzel beslenme baslangici :) bu kez kilo verincede kopmayalim birbirinizde koruma evresindede
benim kız büyüdü aralıkta üç olucak ben emzirme döneminde doğum kilomu bile geçmiştim ama benim diyet serüvenim lise yıllarından başlıyor defalarca kilo aldım verdim artık veripte geri almak istemiyorumNerde Doğum sonrası kilo verme çabası orda ben merhaba elifimmm39 da burdaymis .canım benimde 6 aylık bir bebegim var bizde cabaliyoruz insallah kuttulucaz bu yuklerden
Bende 83 ile hamile kaldım dogumdan iki hafta sonra 77 idim kilo almamistim ama emzirirken 3_4 ayda 87 oldum .zaten hic zayif olmadım ama obezde olmak istemiyorum 73 ile obezlikten çıkıyorum inşallah. Kışa kadar bu kiloya inmek istiyorum.sonrasi allah kerimbenim kız büyüdü aralıkta üç olucak ben emzirme döneminde doğum kilomu bile geçmiştim ama benim diyet serüvenim lise yıllarından başlıyor defalarca kilo aldım verdim artık veripte geri almak istemiyorum
vermen gereken çok değil canım bir kaç aya verirsin inşallah benim daha yolum uzun ama bu sefer 70 li kilolara inicem 70 kiloda zayıf olmuyorum ama bana yakışıyordu eğer memnun kalmassak dahada inerizBende 83 ile hamile kaldım dogumdan iki hafta sonra 77 idim kilo almamistim ama emzirirken 3_4 ayda 87 oldum .zaten hic zayif olmadım ama obezde olmak istemiyorum 73 ile obezlikten çıkıyorum inşallah. Kışa kadar bu kiloya inmek istiyorum.sonrasi allah kerim
Allah bagislasin canim. Evet kurtulmamiz lazim. Insallah basaricaz insallahNerde Doğum sonrası kilo verme çabası orda ben merhaba elifimmm39 da burdaymis .canım benimde 6 aylık bir bebegim var bizde cabaliyoruz insallah kuttulucaz bu yuklerden
Bu kez verelimde bir daha almayalim. Senin kucugude allah bagislasin canimbenim kız büyüdü aralıkta üç olucak ben emzirme döneminde doğum kilomu bile geçmiştim ama benim diyet serüvenim lise yıllarından başlıyor defalarca kilo aldım verdim artık veripte geri almak istemiyorum
su an oldugun kiloda olmak isterdim :):) verecegin kilo az canim basarirsin eminim en kisa zaman da :)Bende 83 ile hamile kaldım dogumdan iki hafta sonra 77 idim kilo almamistim ama emzirirken 3_4 ayda 87 oldum .zaten hic zayif olmadım ama obezde olmak istemiyorum 73 ile obezlikten çıkıyorum inşallah. Kışa kadar bu kiloya inmek istiyorum.sonrasi allah kerim
Valla benim en az hedefim 73. 50 kilo vermis olucam dahada verirsen cok sarkarim sanirim hafif etlilik yakisiyir banada ama hafif :) simdiki gibi devasa deil :)vermen gereken çok değil canım bir kaç aya verirsin inşallah benim daha yolum uzun ama bu sefer 70 li kilolara inicem 70 kiloda zayıf olmuyorum ama bana yakışıyordu eğer memnun kalmassak dahada ineriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?