- Konu Sahibi rainmistik
-
slm kızlar.bebeğimi sadece anne sütüyle beslediğim halde dün adet oldum 3.aya yeni gireceğiz erken değilmi sizce sütüm gider diye çok korkuyorum.
hayır canım erken değil korkma sütüne bişi olmaz
ben oğlumda kırkım çıkınca hemen oldum kızımda da
5 ay sonra oldum sütüme de bişey olmadı tatlım
sağol cnm azcık rahat edicem dedim olmadı neyse bunadaşükür süt azalmasındaa
gaz yapacak korkusuyla süt ve yoğurt tüketmiyorum oysaki en çok yediğim şeylerdi.hamileyken günde 1 litre süt içiyordum.şu anda sütüm bol azalma farkedersem ek bişeyler uygularım teşekkürler cnm.bi süredir kızım gece emmek için kalkmıyor.uykucu birazzannedersem adet olmamın sebebi o.40 gün gece bile 2 saatte bir uyandırıp emzirdim.kilosu artınca gerek görmemiştim gece uyandırmaya
slm kızlar.bebeğimi sadece anne sütüyle beslediğim halde dün adet oldum 3.aya yeni gireceğiz erken değilmi sizce sütüm gider diye çok korkuyorum.
kizlar bebegim tam 2 aylikken adet oldum 5-6 gun surdu,sonra 1 hafta gecti simdi 2 gundur kanamam var sanki yeniden adet oluyorum normalmi bu
adet olmanın kilo vermekle alakası var mı gerçekten. 2 ayı geçtik bizde bende artık adet olmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?