doğum sonrası adet görme

rainmistik

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
862
682
648
Nevşehir
slm kızlar.bebeğimi sadece anne sütüyle beslediğim halde dün adet oldum 3.aya yeni gireceğiz erken değilmi sizce sütüm gider diye çok korkuyorum.

slm kızlar.bebeğimi sadece anne sütüyle beslediğim halde dün adet oldum 3.aya yeni gireceğiz erken değilmi sizce sütüm gider diye çok korkuyorum.

hayır canım erken değil korkma sütüne bişi olmaz
ben oğlumda kırkım çıkınca hemen oldum kızımda da
5 ay sonra oldum sütüme de bişey olmadı tatlım

gaz yapacak korkusuyla süt ve yoğurt tüketmiyorum oysaki en çok yediğim şeylerdi.hamileyken günde 1 litre süt içiyordum.şu anda sütüm bol azalma farkedersem ek bişeyler uygularım teşekkürler cnm.bi süredir kızım gece emmek için kalkmıyor.uykucu biraz zannedersem adet olmamın sebebi o.40 gün gece bile 2 saatte bir uyandırıp emzirdim.kilosu artınca gerek görmemiştim gece uyandırmaya

adet olmanın az emzirmeyle alakası yok canım.sütüne de etkisi olduğunu hiç duymadım...

ben dogum yaptım 30 gün sonra adet oldum şimdi 2.ayımdayım yine adet oluyorum onun sütle alakası yok çok hatta adet olmak insanı rahatlatıo çünkü hormonlar düzgün çalışıo hem kilo vermekte daha kolay oluo ve korunurken en azından daha temkinli oluosun bence adet oldugun ii olmuş.

korkma canım allahın izniyle bişe olmaz normal bi süreç.ben de ilk gecen ay oldum yani doğumdan 3ay sonra.daha bi rahatladım sanki.:))

bende dun adet oldum dogumdan tam 2 ay sonra,ustelik sadece emziriyorum,hormonlarimiz duzeliyo sewinmeliyiz..

benim çoık kanamam vardı 2 gün bebiş olmasa gece hastaneye gidecektik o derece bugün azaldı neyseki.ama benden 5 kilo gitti sanki çok rahatladım karnım indi çok şükür.

hiç endişe etme.hormonların ii çalışıyor demektir.hem daha hızlı kilo verirsin.hem şişlik olmaz hemde stresin azalır.ben doğumumdan sonra 40 gün kanamam oldu tam bitti kanamam 10 gün geçmedi. adet oldum düşün 1.5 ay bile değil.ve o günden sonra heray aynı düzende oldum.sütüm dahada arttı .ve ben 2 yaşına kadar kızımı emzirdim.tam 2 yaşında kestim memeyi...

kizlar bebegim tam 2 aylikken adet oldum 5-6 gun surdu,sonra 1 hafta gecti simdi 2 gundur kanamam var sanki yeniden adet oluyorum normalmi bu

kizlar bebegim tam 2 aylikken adet oldum 5-6 gun surdu,sonra 1 hafta gecti simdi 2 gundur kanamam var sanki yeniden adet oluyorum normalmi bu

benim son adetim 25 haziranda bitmişti, 6 - 20 temmuz arası da sağlam bi kanamam oldu, mutlaka doktora gitmeni tavsiye ediyorum :/ bende kist varmış, seninki stresten de olabilir ya da başka bi sebebi olabilir ama mutlak doktora git

yok canım gitmez sütün bende sezeryanla doğum yapmıştım 40 gün anlatamam sanki bişey kesmişler öyle kanamam oldu 40 günden sonra adet oldum ve oğlumu birbuçuk yaşına kadar emzirdim sütün gitmez korkma

adet olmanın kilo vermekle alakası var mı gerçekten. 2 ayı geçtik bizde bende artık adet olmak istiyorum...

inşallah bende adet olunca hızlı verebilirim kilolarımı. eski kiloma dönmeme daha 9 kilo var ve ben iyice bunaldım kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…