merhaba herkese, büyük bir çıkmazın içindeyim. 3 ay önce doğum yaptım doğum öncesinde de eşimle zaman zaman tartışmalarımız olurdu ancak doğumdan birkaç hafta önce ve sonrasında giderek arttı. aslında anlaşması zor olan iki karakterdik ancak ara ara tartışmalarla devam ediyorduk bana kalırsa mutluyduk da. onun sevgisi bana çok iyi geliyordu tartışmalarımız 1 günü geçmezdi hemen toparlardık. ancak birkaç sefer şiddetli tartışmamız oldu ben bu tartışmalarda öfkeme engel olamadım ve ağar şeyler söyledim o hep düşünür sakin kalır sonradan pişmanlık duyacağı cümleler kurmaz daha önceki tartışmalarda böyle yaptı. o mantıklı ben duygusal hareket ederim malesef. fazlaca dağınık ve tembel, korona dönemi eve kapanma ve eşimin bu özellikleri birlieşince gebelikte fazlaca trip attım sanırım eşiğini geçti ve benden soğudu geri çekildi, doğumda da bana uzak sanki yabancıymış gibi davrandı ve ben de bu durumu kaldıramadım doğum sonrası moralim alt üst oldu. bebeğime bile konsantre olamadım bana bunu nasıl yapar demekten. doğumdan sonra da bu zamana kadar hep ben seni alttan aldım şimdi sıra sende moduna geçti ben lohusa iken böyle davranılır mı yapma dedim dinlemedi ve hergün bunun tartışmasını yaşadık şuan geldiğimiz nokta artık anlaşamıyoruz yapamıyoruz bana göre kısa sürede bu noktaya geldik bu nedenle erken bir karar hem bebek çok küçük ancak ona göre eskileri düşündüğünde bana olan aşkından sevgisinden yaptıklarımı hatalarımı görememiş hep örtmüş şimdi asıl gözü açılmış benim onu sevmediğimi ve saygı göstermediğimi söylüyor. sizce ne yapmalıyım ne düşüneceğimi bilmiyorum