- Konu Sahibi cherry lady
-
merhaba canım bilgin için teşekkürler peki bu ürünün fiyatı nedir acaba?
Fiyatı 95 TL ama 15 kasıma kadar tanıtım amaçlı kampanyaları varmış.Bir alana ikincisi bedava. Bir ürün 47.5 a geliyor. Ben kullanmaya başladım bile. Psikolojik mi bilmiyorum ama cildimi daha yumuşak hissediyorum.zemuszemus
teşekkürler,peki kuzenin çatlaklar için faydasını görmüşmü ?
Fiyatı 95 TL ama 15 kasıma kadar tanıtım amaçlı kampanyaları varmış.Bir alana ikincisi bedava. Bir ürün 47.5 a geliyor. Ben kullanmaya başladım bile. Psikolojik mi bilmiyorum ama cildimi daha yumuşak hissediyorum.zemuszemus
kızlar merhaba benim aşağı kilo konrolü ile birlikte kullandığım ve çok iyi sonuç aldığım bir krem var kesinlikle tavsiye ederim. :) hepsinden birden kurtuldum hem kilo hem çatlak patlak birşey kalmadı :)
kremin ismi contouring cream fiyatı da yanlış hatıramıyorsam 71tl idi.
herbalsatis.net
den almıştım
ahaha
AdayAnneyim, seninle kaderlerimiz bir yazılmış
doğuma kadar hiç çatlağım olmadı, doğumdan sonra hiç çatlağım olmadı... Doğumdan tam 2 ay sonra! oldu benim çatlaklarım... Hala her gece mutsuz yatıyorum bu çatlakları ne yapacağımı düşünerek...
Henüz yeni oluşmuş haldelerken bir çaresi olmalı... ama ne?!((
Hamileligimde çatlaklarim yoktu, dogum sonrasi da yoktu!
DÜN OLDU! Tam 20 gün sonra CATLAKLARIM OLDU!!
MORALiM COK BOZUK!!
Burada ki ürün ne kadar dogru? Arkada$in dedigi gibi reklam amaçli mi yaziyorsunuz arkada$lar?
Bir de badem yagi felan sürmeye devammi etsek? Zayiflamaya ba$layinca da çatlaklar olu$uyormu$ o yüzden yaglanma kremlenmeye devammi etsek napsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?