• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası cinsel ilişki

esraA-

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
66 gün önce normal doğum yaptım. İç dış dikişlerim vardı açılma ve enfeksiyondan dolayı 42 gün önce tekrar ameliyat oldum ve tekrar dikiş atıldı. Şuan dikişlerim düzeldi sadece arpa tanesi kadar bi açıklığım kaldı doktor onun normal olduğunu ve çoğu kadında öyle kaldığını söyledi. Dikişlerim iyileşti ama o açıklım beni cinsel ilişki konusunda tedirgin ediyor ne yapmalıyım

dr izin verdiyse sorun yoktur acıdan korkuyorsanız yavaş tedbirli yaklaşın

Açıklıkla ilişkinin alakası yok, doğumdan sonra açıklık kalıyor zaten, büyüyecek bı durum yok, tekrar doğum yapacak olursan doğum vakti gelince anca öyle açılma olur, yoksa kendiliğinden açılacak bı durum değil. Normal yani, doktor açıklamadı mi bunu.

66 gün önce normal doğum yaptım. İç dış dikişlerim vardı açılma ve enfeksiyondan dolayı 42 gün önce tekrar ameliyat oldum ve tekrar dikiş atıldı. Şuan dikişlerim düzeldi sadece arpa tanesi kadar bi açıklığım kaldı doktor onun normal olduğunu ve çoğu kadında öyle kaldığını söyledi. Dikişlerim iyileşti ama o açıklım beni cinsel ilişki konusunda tedirgin ediyor ne yapmalıyım
Vajina girişinde kalan açıklıktan bahsediyorsunuz sanırım o bende de kaldı dr 6 ayda kendiliğinden düzelir dedi..malesef düzelmedi. Tekrar işlem yapılması gerekiyor ama ben henüz düşünmüyorum.. rahatsız edici bir durum sadece

Açıklıkla ilişkinin alakası yok, doğumdan sonra açıklık kalıyor zaten, büyüyecek bı durum yok, tekrar doğum yapacak olursan doğum vakti gelince anca öyle açılma olur, yoksa kendiliğinden açılacak bı durum değil. Normal yani, doktor açıklamadı mi bunu.
Dikişlerden kalma bi açıklık doktorum korse kullanmama bile izin vermedi açıklık baskıdan büyür diye

Back
X