- Konu Sahibi mercan_dilara
-
dogum yapalı 23 gun oldu dıkıslerımın cogu dustu vajınaya yakın bolgede var ve onlar bıraz sızlıyor bende dogum sonrası ılk ılıskıde dıkıslerden korkuyorum bısey olur mu dıye.tamamen ıyılesmıs oluyolar mı normal dogum yapan arkadaslar paylasırsa sevınırım.
canım zaten 40 çıkınca kontrole gidiliyo..dr.un bilgi verir orda...benimkiler iyileşmiş tamamen çok şükür...ama ilişkiye gelince halabeklemedeyim çünkü hala korkmaktayım...akannehir
saol canım benım doktorum 40 ınız cıkmadan 2-3 gun once gel dedı bakalım ne dıycek bırde agda ısı var ıyıce uzadı jılet vurmak da ıstemıyorum sen ne yapıyorsun
bende dogum yapalı 2 ay 10 gun oldu eşimle daha berabver olamadık bana hıc yaklasmıyo bıle budurm canımı sıkıyo bıde onu farklı fılm ızledıgını bılıyorum sılıyo ama ben anladım dogumdan oncede boyledı gıttıkce ondan soguyorumm
Hepinize merhaba ben 22 yasinda kucuk bi anneyim daha dogum yapali bi hafta oldu cok sukur bebegim cok iyi normal dogum yaptigimdan alt dikislerim cok fena hem agriyor hemde goruntu itibariyle psikolojimi bozuyor inanin sadece evladimi severken emzirirken mutluyum onhn haricinde hep gizli gizli agliorum eşimin yüzüne bakamiorum cok deforme oldum epizyonun izi nasi gorunuyor 40 im cikinca vajina nasi gorunucek. Sekli nasi olcak catlaklar keza lütfen bana biri bisey desin kendimi oyle kotu hissediorum ki
Ya arkadaşlar bende herşey normal demek isterdim ama doğumdan sonraki ilk ilişkimizde çok ağrım ve ertesi günde lekelenmem oldu..İlk başta lekelenmeyi regl zannetim ama sonraki ilişkimizde de olunca anladım ilişkiden olduğunu..Ben iyice soğudum bu ilişki meselesinden..Halbuki hamile kalmak istediğimde eşimi her gördüğüm yerde sıkıştırırdım..Kaçacak yer arardı benden.. Şimdi ağrım olacak diye hiç canım istemiyor..:çok üzgünüm:
Vallahi ben diyordum herkes soğur ben sogumam suan bebisim 45 günlük kocamdan çok sevmeme ramen kaciyorum bakalım ne olacakArkadaslar bebislerimiiz kucagimiza alana kadar tek derdimiz onlarin saglikla dunyaya gelmeleriydi.Allaha sukur neredeyse hepimiz saglili bebeklere sahibiz.:dance:
Ve artik normal hayatimiza ve sorumluluklarimiza donme vakti geliyor.Evet eslerimizden bahsediyorum.Esim sik sik ne zaman kendimi iyi hissedecgimi soruyor kafamçokkarıştı bend ekacabildigim kadar kacmak istiyorum .O da kendince hakli ama ben acaip korkuyorum ve acikcasi icimden de pek gelmiyor.Ilk dogumum da hic boyle olmamisti.Dogumdan bir onceki gune kadar iiskimiz devam etti.Dogum sonrasi da zaten teklif benden gelmisti yine sırnaşık şey Ama bu aralar esimi kardes gibi goruyorum senağlama Dogumdan oncede bayagi bi ara vermistik.Esime durumu nasil uygun bir dille anlatacgimi bilemiyorum.Daha once boyle birsey olmamisti diyecegindne korkuyorum :çok üzgünüm:
Sizlerde durum nasil?
Merhabalar dogum yapali iki ay oldu karnimda catlaklar var vucudum artik eskisi gibi degil bu yuzden esime yaklasamiyorum oda pek istekli degil zaten bana hic yaklasmiyor afedersiniz yataga yattigimzda bile sirtini donuyor hemen bana dokunmuyor bile bende birsey soramiyorum ne yapacagimi bilmiyorum o oyle yaptikca ben hep soguyorum herseyden ne yapabilir bi akil verin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?