Dogum sonrası depo-provera korunma asisi

hosgeldinhiramm

✿ нʝяα'мм ✿
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
385
112
43
Kızlar yaklaşık 2 ay önce doğum yaptm fakat bu iğneyi yeni yaptrdim. Recetede doğumdan 6 hafta sonra yapılması gerektiği yaziyo geç yaptrmam sorun olurmu yanı hormonlarla falan mi alakası var acaba cnku ya dogmdan 6 hafta sonra yada adetin 5.günü yapiliyoms ben bilmiyordum sizce sorun olurmu bilgisi olan varmı bu konuda ?

ben bu ıgneyı kullandım dogum sonrası ne zaman baslanır bununla ılgılı bılgım yok cunku dogum sonrası esımle ayrıydım
daha sonra esım gelecegı zaman ıgneye basladım ama adetın ılk 3 gunu ıcınde ( ilk gün olursa daha iyi ) olması gerektığini biliyorum

fakat ben memnun kalmadım kanamam oldu ben 3 aylık ıgne vuruldum fakat neredeyse ıkı ay kanamam oldu doktora gıderek durmustu bır daha kullanmadım sımdı hap kullanıorum memnunum

ben bu ıgneyı kullandım dogum sonrası ne zaman baslanır bununla ılgılı bılgım yok cunku dogum sonrası esımle ayrıydım
daha sonra esım gelecegı zaman ıgneye basladım ama adetın ılk 3 gunu ıcınde ( ilk gün olursa daha iyi ) olması gerektığini biliyorum

fakat ben memnun kalmadım kanamam oldu ben 3 aylık ıgne vuruldum fakat neredeyse ıkı ay kanamam oldu doktora gıderek durmustu bır daha kullanmadım sımdı hap kullanıorum memnunum
Bebekten dolayı hap falan kullanamiyorum da içime bi şüphe dustu ya ikinci geliyosa :110::KK61:

bi tanıdık yaptırmıstı hiç unutmam yuzunu sivilce basmıstı kalıcı bir sekilde cildi mahvoldu
bence baska yontemler dene

Back
X