kızlar doğum sonrası dönemin aslında 40 gün değil 1 yıl boyunca sürdüğünü okudum yani hassaslığımız 1 yıl devam edecekmiş.. ben çok hassasım bebeğimi kaybetmekten korkuyorum onu paylaşmak istemiyorum işe nasıl gidecem onu düşünüyorum herge kabuslar görüyorum birileri bebeğimi alıyor falan psikologa gitmeyi dusnuyorum benim durumumda olan var mı?
kızlar doğum sonrası dönemin aslında 40 gün değil 1 yıl boyunca sürdüğünü okudum yani hassaslığımız 1 yıl devam edecekmiş.. ben çok hassasım bebeğimi kaybetmekten korkuyorum onu paylaşmak istemiyorum işe nasıl gidecem onu düşünüyorum herge kabuslar görüyorum birileri bebeğimi alıyor falan psikologa gitmeyi dusnuyorum benim durumumda olan var mı?
sanki kendim yazmışım gibi hissettim okuyunca. ben de adını koyamadığım bi huzursuzluk yaşıyorum. herşeye karşı isteksizim. işe başlama zamanım yaklaşıyor, kabuslar görüyorum. annem ve kayınvalidem gelecekler sırayla bebeğe bakmaya ama onu paylaşmak zor gelecek. onu bırakıp gitmek düşüncesi beni rahatsız ediyor. giyim ve beslenme konusunda annemin baskılar yapacağını biliyorum. ama onu sarmalamadan ve süt dışında bişey vermeden onu bu zamana getirdim, şükür hasta falan olmadı, kilomuz da gayet iyi.şimdi ben görmeden hem giydirip hem de yedirecek diye düşünüyorum. şimdiden bunun için strese giriyorum. belki zaman geçtikçe alışacam. onlarda kendilerince doğru olanı yapıyor, biliyorum ama şu da var ki annem 20 günlükken yoğurda başlatmaya kalktı, kilo sorunumuz da yoktu. ama doktorumuz 6 ay sadece annesütü deyince bi süreliğine vazgeçti. bi tarafta tecrube konuşuyor bi tarafta doktorlar-bilim. ben bilim yanlısıyım ama tecrubeyi buna nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum benneyaptımki zamanla buna takmamayı mı öğreneceğim acaba a.s
Bendede sürekli bir sıkıntı,çarpıntı,bebeğe karşi isteksizlik,mutsuzluk vardı.Çok kötüydüm.
Antidepresan kullanıyorum.Şu an çok daha iyiyim.
bende yaşadım bazı problemler ama bebeğim için düzelmem gerektiğini farkettim ve düzeldim. şuanda ara sıra depresyona girer gibi oluyorum ama topluyorum oğlum için.........
Bendede sürekli bir sıkıntı,çarpıntı,bebeğe karşi isteksizlik,mutsuzluk vardı.Çok kötüydüm.
Ilac kullanırken emzirebildinmi hangi ilacı kullandın canimBendede sürekli bir sıkıntı,çarpıntı,bebeğe karşi isteksizlik,mutsuzluk vardı.Çok kötüydüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?