• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası düzelemeyen cinsel hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peki ara açılınca eşinizde erken boşalma, sizdede orgazm olamama gibi sorunlar oluyor mu? bizde misafirdi sitresli dönemdi derken aralar açılınca düzen bozulunca ufak tefek sorunlar oluyordu oyüzden sordum.
Benim açımdan pek birşey değişmiyor ama eşim dengesiz oluyor. Bir bakıyorsun erken geliyor bir bakıyorsun gelmek bilmiyor. O da düzen olmadığı için süre kazamadığından şikayetçi. Az birlikte olmak daha çok erken gelmesine yol açıyor diyebilirim canım.

Benim açımdan pek birşey değişmiyor ama eşim dengesiz oluyor. Bir bakıyorsun erken geliyor bir bakıyorsun gelmek bilmiyor. O da düzen olmadığı için süre kazamadığından şikayetçi. Az birlikte olmak daha çok erken gelmesine yol açıyor diyebilirim canım.
Araya çok zAman koymayın 1 veya 2 gün arayla deneyin

aynı benimki, erkekler düzene ihtiyaç duyuyor sanırım.

bide ara olunca ben daha çok ıslanıyorum ve güçlü orgazm oluyorum sanki

Bak şimdi sana ne dicem şükredeceksin :KK53: öyle güzel ve sağlıklı bir diyet yaptım ki 52 kiloya düştüm çıtır çıtır oldum. Çocuk 8 yaşında, evet misss gibi uyuyor ama ya duyarsa korkusuyla ayda bir yapar olduk. Sonra ne mi oldu? Hamile kaldığımı öğrendim ayda 1le tutturduk :KK53: şimdi 2 ayda 1e çıktı hayırlı olsun :KK14:

Bak şimdi sana ne dicem şükredeceksin :KK53: öyle güzel ve sağlıklı bir diyet yaptım ki 52 kiloya düştüm çıtır çıtır oldum. Çocuk 8 yaşında, evet misss gibi uyuyor ama ya duyarsa korkusuyla ayda bir yapar olduk. Sonra ne mi oldu? Hamile kaldığımı öğrendim ayda 1le tutturduk :KK53: şimdi 2 ayda 1e çıktı hayırlı olsun :KK14:
Ahahaha 52 kilodan sonrası sürpriz son oldu 😂

allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. 52 kilolara düşmem imkansız ama bari 70'e düşsem yaa. 8 yaşındaki çocuğun odası ayrıysa duymazdıki, keşke keyfinize baksaydınız :D ayda bir bizimki için imkansız, tepeme çıkıyo zaten. normal evlilik rutininde arası çok açık değilmiydi sizce? ayda bir periyodunda erken boşalma vb. sıkıntı olurdu gibime geliyor çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X