Doğum sonrası eşim :(

Kuzum benim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
746
819
23
32
Arkadaşlar doğum sonrası cinsellikte sorun yaşayanlar varmı aranızda yardimci olursanız sevinirim. Eşim önceden çok istekliyken doğum sonrası bişey oldu sanki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Hiç sallamayın,
Bebeğinize odaklanin, o yokmuş gibi davranın. Ama surat asarak değil, güleryüzlü sakin ama ilgisiz olun. Bende bu vurdumduymazlik hep işe yaramıştır.
Eşinizin değil sizin ilgiye ihtiyacınız var.

Yeni daha kuzum 3 aylik. Ya ben bazen imada bulunuyorum istiyorum diye bende diyo ama yok önceki adamdan eser yok ben de kızıyorum bı daha istediğimi demiyorum bu böyle bayaaaaa bı gidiyo

Eş rolünden birden anne rolüne girdiğiniz için adam adapte olmaya çalışıyordur. Bence düzelir kafanıza takmayın.

Yeni daha kuzum 3 aylik. Ya ben bazen imada bulunuyorum istiyorum diye bende diyo ama yok önceki adamdan eser yok ben de kızıyorum bı daha istediğimi demiyorum bu böyle bayaaaaa bı gidiyo

Yorgunluktan gözümüz birbirini görmüyor bizim :)) bizim dana da 3 aylık. Eşin de yoruluyordur belki?

Valla bizde tam tersi oldu. Su an bebegim 9aylik ,ama hala isteksizim. Hicccc bi sekilde yanima yanassin.imada bulunsun istemiyorum. 6.ay civari falan kavgalar da ettik bu yuzden. Yani o istiyor bende tik yok. Sonra o da kabullendi pek belli etmiyor bisey.. ona da aciyorum ama.. bana da valla o kadar uykusuzlugun yorgunlugun ustune kulfet geliyor..

40 gün şafak saydı adam. 40. Gün açılışı yaptık,değişen bişey olmadı hayatımızda.. kendinizi saldıysanız biraz toparlanmanız gerekiyor. Sadece anne değil aynı zamanda eşsiniz.

Sanki doğumdan sonra bütün ozguvenim gitti vücut değişikliği baya bı moralsiz olmama neden oluyor. İstediğim zmn onuda moda sokabiliyorm. Ama bnm kendime güvenim kalmadı. Oda kendiliginden binde bir istiyo

Back
X