Doğum sonrası eşimin tavirlari

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
Merhaba hanimlar
herkesin esi mi boyle yapiyor yoksa benimkisi mi sadece
Yeni doğum yapmis biri olarak
Ben mi fazla hassas bir donemdeyim alinganlik yapıyorum
Bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var
Dedigim gibi yeni doğum yaptim
2 hafta oldu sezeryan ile olduğu için6 daha yeni yeni kalkıyor um dikisleri m hala sizliyor
Günlük bir yardımcı bayan geliyo r yemek bulasik vs işlerde yardimci oluyor
Cok şükür o da olmasa kafayı yerim
Neyse eşim aksam 7 gibi eve geliyor
Hazır olan yemeği ısıtmaya eriniyor çay demlemek zoruna gidiyor demlenen çayı getirmemi bekliyor...
bebeğin altini zaten degistirmiyor da bari gazını çıkar diyorum cok yorgunum falan diyor ben oglani tam uyuttum biraz uzanayim diyorum o sirada kizim altina yapiyor yada uzerini kirletiyor esim bana sesleniyor. ...yani bunu sadece aksamlari değil hafta sonlari da yapıyor gece zaten tek ben kalkiyorum sanki deliksiz bir uykum var gibi birde aksama kadar uyanigim bu kadin da aksama kadar 2 cocukla yoruluyor lohusa haliyle demiyor...
Ben de ilk kizimda 3 gunluk ken ayaga kalkmistim sonrasinda cok rahatsizliklar yasadigim icin bu defa da hemen islere kosturmak istemiyorum. ..
Yeni dogum yaptim falan diyorum ne yenisi 2 hafta oldu hala kalkamadin falan diyor...
Bir tek benim esim mi boyle ?
Ne yapim ?

erkekler böyledir malesef,yeni doğum yapmasanız hadi neyse dicem ama yeni doğum yapmışsınız biraz yardımıa ihtiyacınız var, söyleyin eşinize anlatın,sanırım eşiniz siz yorulmuyor ve artık iyisiniz diye tahmin ediyor.ama anlatın devamlı

bazı erkekler bu konuda gerçekten anlayışsız...
konuşmaktan başka yapacak bişey yok gibi...
allah kolaylık versin..

Kasıtlı olmadğına eminim.
Bazen herşeyi yapıyorsunuz ve insanlar sizin de beklentilerinizin olduğunu unutuyorlar.
Takılmayın.
Allah evlatlarınızı bağışlasın..

2. çocuk olunca erkeklere bir şey oluyor.

Erkekler anlamaz bacim sen yorma kendini gün içinde.Allahtan yardimci bayan geliyormuş.Benim eşim de hamilesin diye biraz fazla yatiyorsun, nazlaniyorsun falan deyip duruyordu bu sabah artık tak dedi ve günlük yaptığım işlerin usenmedim fotoğrafını çekip whatsApp tan yolladım.en son öğleden sonra isyan etti yeter erken doğum yapacaksin diye.erkeklerin çoğu maalesef böyle...

Bir insanda merhamet ve vicdan yoksa o insanın hiçbirşeyi yok demektir.. Seni tanımam etmem, 1 kez bile görmedim ama yazdıklarını okurken inan kalbim sızladı, çok üzüldüm. Ben seni tanımıyorken ve böylesi üzülmüşken kendi kocan nasıl üzülmüyor haline de böyle davranabiliyor ? Nasıl merhamet etmiyor birde 2 hafta oldu kalkamadın diyor.. Ay bilmiyorum vicdan yoksunu bir kocan var. Allah ıslah etsin..

bence de eşinizle konuşmalısınız...
kendileri onca şeyi yaşamadıkları için anlamıyorlar sanırım
çocuklar sonuçta ikinizin bebeğin bakımında yardımcı olmasını isteyin
bir zahmet yemeğini çayını kendi alsın insaf
sonuçta bir ameliyat geçirmişsiniz...
kendinize dikkat edin, önce can...

Kızında daha küçük galiba altına yaptığına göre. Allah yardımcın olsun canım bende 16 ay arayla iki sezaryen yaptım ne zor olduğunu bilirim. Allah kocanın kalbine merhamet versin az sana yardım etsin. Çocuklar uyuyunca al karşına sakince konuş.umarım işe yarar. Sağlıkla büyüt bebeklerini

çocuk isterler ama iş başa düşünce bir işin ucundan da ben tutayım demezler v

yok senin kocan kafayı yemiş normal değil normal olsa eşine yardımederdi

Bence cok acimasiz davranmis boyle olmamali yardim etmeli tabi ki de keske aksamlari yanınızda kalabilecek bir yakininiz olsa anne kayınvalide ya da abkanuz yok mu insan bunalima girer cunku.

Bence cok acimasiz davranmis boyle olmamali yardim etmeli tabi ki de keske aksamlari yanınızda kalabilecek bir yakininiz olsa anne kayınvalide ya da abkanuz yok mu insan bunalima girer cunku.
Malesef benim ailemden kimse yok şehir dışında yiz
Kv de 2 gun geldi sinirlerimi bozmktan baska birşey yapmadi
Gelmemesi daha iyi benim icin

Malesef benim ailemden kimse yok şehir dışında yiz
Kv de 2 gun geldi sinirlerimi bozmktan baska birşey yapmadi
Gelmemesi daha iyi benim icin
Esin merhametsizmis. Ve keyfine duskun. Allah islah etsin. Keske annen veya ailenden biri en azindan sen iyilesene kadar gelselerdi.

Başta bu şekilde alıştırıldıysa tavırları normal . Benim eşim aksine ilk bebekde hiç yardımcı olmamışken ikincide sürekli o bakıyor . Ama ben doğum yaptıkdan sonra yatmadım 3. Günü tüm işlerimi kendim yaptım yemeğimi çayımı falan tepsiyi hazırladım eşime seslendim tepsiyi götürürmüsün diye şuan 9.ayında oğlum yemeği haxırlar tepsiye haxırlarım sofrayı o kurar işden gelince yarım saat uyur sonra yatana kadar bebekle o ilgilenir farklı şekikde yaklaşın yap et diyerek yada yeni doğum yaptım ben tarzı değil eşinizin huyu suyu neyse o şekilde yaklaşın onlar bakımından onlarda haklı 2 hafta onlara göre iyileşmek için yeterli bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…