Merhaba hanimlar
herkesin esi mi boyle yapiyor yoksa benimkisi mi sadece
Yeni doğum yapmis biri olarak
Ben mi fazla hassas bir donemdeyim alinganlik yapıyorum
Bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var
Dedigim gibi yeni doğum yaptim
2 hafta oldu sezeryan ile olduğu için6 daha yeni yeni kalkıyor um dikisleri m hala sizliyor
Günlük bir yardımcı bayan geliyo r yemek bulasik vs işlerde yardimci oluyor
Cok şükür o da olmasa kafayı yerim
Neyse eşim aksam 7 gibi eve geliyor
Hazır olan yemeği ısıtmaya eriniyor çay demlemek zoruna gidiyor demlenen çayı getirmemi bekliyor...
bebeğin altini zaten degistirmiyor da bari gazını çıkar diyorum cok yorgunum falan diyor ben oglani tam uyuttum biraz uzanayim diyorum o sirada kizim altina yapiyor yada uzerini kirletiyor esim bana sesleniyor. ...yani bunu sadece aksamlari değil hafta sonlari da yapıyor gece zaten tek ben kalkiyorum sanki deliksiz bir uykum var gibi birde aksama kadar uyanigim bu kadin da aksama kadar 2 cocukla yoruluyor lohusa haliyle demiyor...
Ben de ilk kizimda 3 gunluk ken ayaga kalkmistim sonrasinda cok rahatsizliklar yasadigim icin bu defa da hemen islere kosturmak istemiyorum. ..
Yeni dogum yaptim falan diyorum ne yenisi 2 hafta oldu hala kalkamadin falan diyor...
Bir tek benim esim mi boyle ?
Ne yapim ?
Bir insanda merhamet ve vicdan yoksa o insanın hiçbirşeyi yok demektir.. Seni tanımam etmem, 1 kez bile görmedim ama yazdıklarını okurken inan kalbim sızladı, çok üzüldüm. Ben seni tanımıyorken ve böylesi üzülmüşken kendi kocan nasıl üzülmüyor haline de böyle davranabiliyor ? Nasıl merhamet etmiyor birde 2 hafta oldu kalkamadın diyor.. Ay bilmiyorum vicdan yoksunu bir kocan var. Allah ıslah etsin..Merhaba hanimlar
herkesin esi mi boyle yapiyor yoksa benimkisi mi sadece
Yeni doğum yapmis biri olarak
Ben mi fazla hassas bir donemdeyim alinganlik yapıyorum
Bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var
Dedigim gibi yeni doğum yaptim
2 hafta oldu sezeryan ile olduğu için6 daha yeni yeni kalkıyor um dikisleri m hala sizliyor
Günlük bir yardımcı bayan geliyo r yemek bulasik vs işlerde yardimci oluyor
Cok şükür o da olmasa kafayı yerim
Neyse eşim aksam 7 gibi eve geliyor
Hazır olan yemeği ısıtmaya eriniyor çay demlemek zoruna gidiyor demlenen çayı getirmemi bekliyor...
bebeğin altini zaten degistirmiyor da bari gazını çıkar diyorum cok yorgunum falan diyor ben oglani tam uyuttum biraz uzanayim diyorum o sirada kizim altina yapiyor yada uzerini kirletiyor esim bana sesleniyor. ...yani bunu sadece aksamlari değil hafta sonlari da yapıyor gece zaten tek ben kalkiyorum sanki deliksiz bir uykum var gibi birde aksama kadar uyanigim bu kadin da aksama kadar 2 cocukla yoruluyor lohusa haliyle demiyor...
Ben de ilk kizimda 3 gunluk ken ayaga kalkmistim sonrasinda cok rahatsizliklar yasadigim icin bu defa da hemen islere kosturmak istemiyorum. ..
Yeni dogum yaptim falan diyorum ne yenisi 2 hafta oldu hala kalkamadin falan diyor...
Bir tek benim esim mi boyle ?
Ne yapim ?
Yerinde bir tespit bence de...çocuk diye heves ediyorlar , bir taneden sonra doyuyorlar mı dersiniz...2. çocuk olunca erkeklere bir şey oluyor.
Yerinde bir tespit bence de...çocuk diye heves ediyorlar , bir taneden sonra doyuyorlar mı dersiniz...
Katılıyorum, bir gün o fırsatım olursa, Allah izin verirse, kendime bir tane yapıcam zaten, adama hiçaslında onlara 1 tane bile fazla
1. çocukta yardım etmeyene 2. çocugu yapmamak gerek bence[/QUOTE
cok dogru
Ilkinde de oyleydi ama ilkinde yapıyor sun bir sekilde herseye yetişebiliyordum ama 2 si birden zor oluyor
Bende istedim 2. Yi sirf kızım kardeş siz kalmasın diye
Ama bu kadar yaslari yakin olmamaliymis
Malesef benim ailemden kimse yok şehir dışında yizBence cok acimasiz davranmis boyle olmamali yardim etmeli tabi ki de keske aksamlari yanınızda kalabilecek bir yakininiz olsa anne kayınvalide ya da abkanuz yok mu insan bunalima girer cunku.
Esin merhametsizmis. Ve keyfine duskun. Allah islah etsin. Keske annen veya ailenden biri en azindan sen iyilesene kadar gelselerdi.Malesef benim ailemden kimse yok şehir dışında yiz
Kv de 2 gun geldi sinirlerimi bozmktan baska birşey yapmadi
Gelmemesi daha iyi benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?