Doğuma Hazırlık doğum sonrası için normal pedlerden mi yoksa hasta pedi mi aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
kızlar doğum sonrası kanama adet kanaması gibi değil çok daha fazla oluyormuş ben de düşünüyorum da normal pedler ne kadar koruya bilirki bide hastane odasında rezil olmayalım ablam hasta bezlerinden bi paket al diyor acaba sizler ne yaptınız önceden doğum yapmış arkadaşlar ne düşünüyorsunuz neler yaşadınız benim gibi deneyimsiz anneciklere bilgi veriri misiniz şimdiden cvp için teşekkürler
bebişlerinizden öpüyorum:)

ben kendim doğum yapmadım ama 2 ablamada hasta bezi altık.. çünkü çok kanaman oluyor yatıyosun falan her yer batar yoksa.. zaten hastanede doğumhaneden ebelerde istiyor onu veriyosun.. bazen bazı gebeler zorlarken istemeden büyük tuvaletinide yapabiliyorlarmış bu yüzden 2 tane bile isteyebiliyorlar..bedenine göre al yanında bulunsun yani koca paket bitmiyor ama bi kaç gün kullanabiliyosun kanamana göre allah kolaylık versin inşallah

hastanelerdende veriliyor ama onlar hasta bezi kadar güzel olmuyor.ben canped in hasta bezini almıştım ama ped şeklinde olanlardan.normal doğum yaptım kanama bir kaç gün yoğun oluyor pedle mümkün değil başedemezsin hasta bezinde çok rahat hissediyorsun.

hastanelerdende veriliyor ama onlar hasta bezi kadar güzel olmuyor.ben canped in hasta bezini almıştım ama ped şeklinde olanlardan.normal doğum yaptım kanama bir kaç gün yoğun oluyor pedle mümkün değil başedemezsin hasta bezinde çok rahat hissediyorsun.

anladım canım bende canpedin hasta pedlerinden görmüştüm geçenlerde marketlerde var onlardan alırım ben de

canım ben hasta bezi almıştım.doğumdan sonra hasta bezi ile çıktım daha sonra bebek bezi taktılar.
hasta bezi hastane de var zaten alamana gerek yok.2 gün bebek bezi kullandım sonra pede geçtim.
öyle aman aman kanama olmuyor yani.
eğer gerekirse sonradan aldırırsın her yerde satılıyor zaten.
benim hasta bezim 2 senedir duruyor:)
allah kolaylık versin canım şimdi herşeyi ince ince düşünüyorsun hasta bezine kadar:)
doğumdan sonra aklımdan zorunm mu varmış niye dinlenmemişim diceksin.
bol bol dinlen uyu,doğumdan sonra çook yorulacaksın takma kafana küçük şeyleri...
duanı et doğumunu bebeğini kucağına alıcağını hayal et bez nedir ki...tuvalet kağıdı bile görür işini...:)

ben almamıştım ama hastanede verdiler,iç çamaşırı falan giyemiyorsun çünkü ameliyattan hemen sonra hasta bezi daha rahat..hayırlı doğumlar

canım ben hasta bezi almıştım.doğumdan sonra hasta bezi ile çıktım daha sonra bebek bezi taktılar.
hasta bezi hastane de var zaten alamana gerek yok.2 gün bebek bezi kullandım sonra pede geçtim.
öyle aman aman kanama olmuyor yani.
eğer gerekirse sonradan aldırırsın her yerde satılıyor zaten.
benim hasta bezim 2 senedir duruyor:)
allah kolaylık versin canım şimdi herşeyi ince ince düşünüyorsun hasta bezine kadar:)
doğumdan sonra aklımdan zorunm mu varmış niye dinlenmemişim diceksin.
bol bol dinlen uyu,doğumdan sonra çook yorulacaksın takma kafana küçük şeyleri...
duanı et doğumunu bebeğini kucağına alıcağını hayal et bez nedir ki...tuvalet kağıdı bile görür işini...:)

çok sağol canım haklısın

canım ben normal doğum yaptım ben bilmiyordum bide acil gittik gece doğumu beklemiyorduk doğumdan sonra hastanede hasta bezi verdiler ve ne zaman yenisini istesem verdiler benim doğumdan 2 gün sonra kanamam kesildi ve tam adet zamanında adet oldum öyle aman aman kanamam olmadı

10 gün önce doğum yaptım ve ilk iki gün kanama fazla oluyor yanıma bir kaç orkid almıştım ama hiç kullanmadım hastaneden hastabezi veriyorlar hiç üstüm kirlenmedi istediğim heran alabildim orkidde verdiler ama çok kalın ve büyük yinede onlarda rahat tuttu kendi götürdüklerimi hiç kullanmadım bile en rahatı ilk gün hasta bezi

Back
X