dun akşam ablam bizdeydi...aldıklarıma baktık pijama sabahlıga felan...bunları ilk 2-3 gun felan giyemezsin dedi...kanaman olur batar dedi...sıcaklarda dogum yapıcaz ama pijamaların altına tayt gibi dışarı kan gecirmeyecek şeyler alsakmıki...pijamalara bir sürü para verdik, kan lekesi olması kötü olur...ben 3-4 adette tayt almaya karar verdim...
oncacım normal doğumdan sonra iki gün hastanede kalıyosun oluşabilecek komplikasyonları önlemek için....bide o hasta bezinin bantlarını bile bağlatmıyolar canım .. sıcak olup da mikrop üremesin diye yada hacettepede böyle bilmiyorum belkide hastaneden hastaneye değişiyodur canım..
canım nezaman çıkıldıgını tam bilmiyorum ben özel hastanede doğum yapıcam...ama ablam 4 yıl önce devlet hastanesinde yaptı...2-3 saat sonra eve çıktık...kontrolde doktoruma soracağım...doğrudur canım.. ablan bi kağıt mı imzaladı hastaneden çıkınca sorumluluğunu üstüne aldığına dair.. öyle çıkabilir hemde devlet hastanesinde 2 - 3 saat sonra çıkarmışlar ne güzel yaa .. ben hiç sevmiyorum hastanede kalmayı.. bende eşime söleyimde benide çıkarsın hemen
Ayyy Onca Canim Beni Güldürdün Soru Kağidi Haah.:roflol::roflol:
GERÇEKTEN GÜZEL YÖNTEM BENDE DOKTORA GİDİNCE SORACAKLARIMI UNUTUYORUM VALLA
canım nezaman çıkıldıgını tam bilmiyorum ben özel hastanede doğum yapıcam...ama ablam 4 yıl önce devlet hastanesinde yaptı...2-3 saat sonra eve çıktık...kontrolde doktoruma soracağım...doğrudur canım.. ablan bi kağıt mı imzaladı hastaneden çıkınca sorumluluğunu üstüne aldığına dair.. öyle çıkabilir hemde devlet hastanesinde 2 - 3 saat sonra çıkarmışlar ne güzel yaa .. ben hiç sevmiyorum hastanede kalmayı.. bende eşime söleyimde benide çıkarsın hemen
yok canım 2 dogumunuda sabaha dogru yaptı...saat 5-6 gibi...10 da felan evdeydik...kağıt felan imzalamadılar...genelde butun dogum yapanlar, 3-4 saat sonra çıktılar...bende kendimi hep bu şekilde dusunuyorum...
Benim doğum yapacağım hastanede normal doğum yapanlar 1 gün sezeryanlar da 2 ya da 3 gün kalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?