Dogum sonrasi kanama..

dun akşam ablam bizdeydi...aldıklarıma baktık pijama sabahlıga felan...bunları ilk 2-3 gun felan giyemezsin dedi...kanaman olur batar dedi...sıcaklarda dogum yapıcaz ama pijamaların altına tayt gibi dışarı kan gecirmeyecek şeyler alsakmıki...pijamalara bir sürü para verdik, kan lekesi olması kötü olur...ben 3-4 adette tayt almaya karar verdim...

Ben aldım bile oncacım. Herkesin aklına gelmiştir diye buraya yazmadım...

taytt mııı :1shok::1shok:
kız sıkmaz mı tayt dikişlerin acırrrr.
hem zaten çok sıcak olur temmuz bide tayt insanı bunaltır..

normal doğum yaparsanız ilk gün hatta ikinci günde maalesef o taytlarıda giyemezsiniz.. çünkü iç çamaşırı bile giydirmiyolar kızlar..sadece hastabezi..:bbo:ben üniversite hastanesinde yaptım doğumu orda giydirmediler.. en iyi çözüm doğumdan çıktığınızda kalitesiz bi gecelik giyin en azından bir iki gün o kan olsa da sorun olmaz .. daha sonra cicilerinizi giyersiniza.s.ben öyle yapıcam sizede faydası olur inşallah

Evet Arkadaşlar Ben Demiştim Sakalim Yokki Sözüm Geçsin şaka şaka
Bi Tane Uyduruktan Bi Gecelik Yeterli Bence Ilk Anlar Için Zaten Giydirmiyorlar Tayt Falan Iç çamasşiri Sürekli Hasta Bezinden Kanamayi Kontrol Ediyolar.süreklide Onu çikar Tekrar Giy Olmaz.hem Yazik Değilmi O Kadar Para Ver Sonra çöpe At.en Iyisi Böyle Olur

tamam da kızlar...nomal dogumdan sonra 3-5 saat içinde eve gönderiyorlar...geceliği giyince altına hasta bezi koydugumuzda o hasta bezini bişeyin tutması lazım yoksa kayıp, yatak felanda batar...taytları 2-3 beden buyuk alırız...sıkmazda...alttan da giyeriz...

Ben en iyisi kadın doğum hemşiresine sorayım da birinci ağızdan alayım detayları.. Sorunca sizleri de aydınlatırım kızlar...

Canim 3 5 Saat Değil Valla Benim Bildiğim Kadariyla 1 Gün Bile Beklete Biliyolar.canim Zaten Yatacaksin Veya Oturucaksin Eğer Normalse.zaten Kanamayi Biraz Takip Ediyolar Sonrasinda Geniş Bi Babanne Kilotu Giyilir.dediğin Gibi Kaymazda Sürekli.kanama Takibin Sona Erince Tayt Değil Ama Kilot Giyebilirsin Büyükçee

oncacım normal doğumdan sonra iki gün hastanede kalıyosun oluşabilecek komplikasyonları önlemek için....bide o hasta bezinin bantlarını bile bağlatmıyolar canım .. sıcak olup da mikrop üremesin diye yada hacettepede böyle bilmiyorum belkide hastaneden hastaneye değişiyodur canım..

en iyisi doktora gittiğimizde sormak...ne kadar sure kalacağız, neler getirmeliyiz, dogumdan sonra iç çamasırı giyecekmiyiz felan...ben bunları soru kagıdıma yazayımda unutmayayım...burdanda paylaşalım hazırlıksız yakalanmayalım

canım nezaman çıkıldıgını tam bilmiyorum ben özel hastanede doğum yapıcam...ama ablam 4 yıl önce devlet hastanesinde yaptı...2-3 saat sonra eve çıktık...kontrolde doktoruma soracağım...

Ayyy Onca Canim Beni Güldürdün Soru Kağidi Haah.:roflol::roflol:
GERÇEKTEN GÜZEL YÖNTEM BENDE DOKTORA GİDİNCE SORACAKLARIMI UNUTUYORUM VALLA

Ayyy Onca Canim Beni Güldürdün Soru Kağidi Haah.:roflol::roflol:
GERÇEKTEN GÜZEL YÖNTEM BENDE DOKTORA GİDİNCE SORACAKLARIMI UNUTUYORUM VALLA

canım ben ilk randevumdan beri aklıma ne gelir, arastırmalarım dan ne çıkarsa hepsini küçük bloknotum var,ona not alıyorum...doktorum da çok şaşırdı ilk gördugun de ilk hastası benmişim herseyi not alan

ama gercekten guzel oluyor...ben sormadan doktorumda bilği verdiği oluyor..ozaman hemen siliyorum o soruyu...

Benim doğum yapacağım hastanede normal doğum yapanlar 1 gün sezeryanlar da 2 ya da 3 gün kalıyor...

Benim doğum yapacağım hastanede normal doğum yapanlar 1 gün sezeryanlar da 2 ya da 3 gün kalıyor...

demekki hastaneden hastaneye değişiyor meralcim.. ben hacettepede yapıcam kısmetse doğumu..normal doğum yapanlar 2 sezeryanla doğum yapanlar en az 3 gün kalıyo..ama bu sefer iki gün kalmak istemiyorum bebeğimide alı hemen kızlarımın yanına dönmek istiyorum

canım bencede 40 gün sürmez tam olarak yani sürse bile öle çok gelceğini sanmıyorum 40 gün kansız kalırız ayoll demi ama ne güzel 9 ay olmadık başlıo bundan sonra gene pedler sıcaklarda....

arkadaşlar benim yengem doğum yapalı 50 gün oldu ve ilk doğumu hala az az kanaması oluyormuş ve çok korkuyor bunun hakkında bir bilginiz varmı teşekkürler

merhaba kızlar..benim 9 aylık bir bebeğim var..benim ilk iki hafta yoğun olmak üzere sonrasında damla damla 40 güne yakın kanamam oldu.ama bence sorun yapılacak birşey değil..bebeğinizle ilgilenmekten onu düşünmüyorsunuz bile..ben akşam üstü 5 de sezeryanla doğum yaptım..ertesi gün 5 dede çıktım hastaneden..ilk 2 gün hastane pedi kullandım sonrasında normal orkid kullandım..gecelik ve cici pijamalara gelince ilk 2 gün evet biraz sıkıntılı geçebiliyor.o yüzden çok para verdiyseniz hastanede değilde evde kullanmanızı tavsiye ederim.
hepinizin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim..hiç bunları düşünüpte kendinize sıkıntı yapmayın..yaşayacağınız en mucizevi olaya tanık olacaksınız..tadını çıkarın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…