Dogum sonrasi kanama..

ben de 9 ay önce devlet hastanesinde doğum yaptım.gündüz 14.00 de doğum yaptım ertesi gün öğlençıktım.kanamaya gelince ilk iki üç gün çok fazla oluyo.isonra normale dönüyo .sonrada azalarak devam ediyo.

canım ben sezeryanle doğum yaptım,kanamm tam tamına 40 gün sürdü,31 temmuzda doğum yapmıştım
seni korkutmak istemem ama
ve oğlum 4.ayında adet gördüm,,ama hepsi gelip geçiyor,,hep güzel taraflarını aldım o günlerin,,,seninde öyle yapmanı tavsiye ederim

Merhaba benim bi sorum olcakti ben dogum yapali bugun 41 gun oldu sezaryanla dogum yaptim ilk zamanlar kanamam oldu ama hemen bitti fazla surmedi 39 gun tekrar kahverengi leke geldi once sonrada kirmizi kana cevirdi bugun 3 gun olcak devam ediyo adaet kanamasi ola bilcegi soylendi ara arada kucuk pihtilar oluyo normalmi acaba panik atak hastasiyim ve suan panik halindeyim

Canım sakin ol, büyük ihtimalle adet kanamasıdır. Eğer emin olamıyorsan yine de bi doktora görün istersen, için rahat eder.

Canım sakin ol, büyük ihtimalle adet kanamasıdır. Eğer emin olamıyorsan yine de bi doktora görün istersen, için rahat eder.
Canim insallah dedigin gibidir ama adet doneminde oldugu gibi hafif hafif karin agrisi gib iki oluyo ha bu arada bebekle beraber miyomda alindi benden bi ilgisi olabilirmi diye korkuyorum en iyisi bir kac gun beklemek bitmesse doktora gitmek sanirim icinizden boyle olan yok 40 daha cikmadan adet olan cok teleslaniyorum 2 erkek cocugum var buyuk oglum kayit etti beni bu siteye rahatlamam icin konusmalariniz sicak geldi simdiden tesekkur ediyorum hepinize

Canim insallah dedigin gibidir ama adet doneminde oldugu gibi hafif hafif karin agrisi gib iki oluyo ha bu arada bebekle beraber miyomda alindi benden bi ilgisi olabilirmi diye korkuyorum en iyisi bir kac gun beklemek bitmesse doktora gitmek sanirim icinizden boyle olan yok 40 daha cikmadan adet olan cok teleslaniyorum 2 erkek cocugum var buyuk oglum kayit etti beni bu siteye rahatlamam icin konusmalariniz sicak geldi simdiden tesekkur ediyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…