Benimde çok catlagim var. Kullandığınız ürününün ismi nedir. Merak ettimFoto atmayı beceremedim isteyen olursa özelden msj gönderirim öncesi sonrası fotolari
Fiyatları ne kadar gerçekten fayda etmişDermaintense, emergency sprey, algetic set (normalde selülit ve sikilasma için bi ürün bende sikilassin karnim diye takviye kullandim) 2 çocuk dogurdum büyük 3 bucuk küçüğü 2 yasinda
telde göremedim cevap butonunu pc den girince buldum özelden msj attım bakarsın...Fiyatları ne kadar gerçekten fayda etmiş
benim karnım bundan beter yaaaa çare arıyorum bende nerden satın alabiliriz acaba ?Eki Görüntüle 1857287 Eki Görüntüle 1857288 bu benim karnim sonraki ve önceki 1 Hf düzenli kullanim
bana gönderir misin benim karnım felaket durumda.Foto atmayı beceremedim isteyen olursa özelden msj gönderirim öncesi sonrası fotolari
Dermaintense, emergency sprey, algetic set (normalde selülit ve sikilasma için bi ürün bende sikilassin karnim diye takviye kullandim) 2 çocuk dogurdum büyük 3 bucuk küçüğü 2 yasinda
bana gönderir misin benim karnım felaket durumda.ürünün ismini de rica daha önce ürünlerin ismini yazmistim
bana gönderir misin benim karnım felaket durumda.ürünün ismini de rica ederim.
KIZLAR yeni bir ürün denedim cok iyi...karnim derin catlaklı catlakların ici buruşuk ve sarkik dı baya vahim di yani. Kullandiğim ürünler mucize gibi karnimi baya bi düzeltti. 1 Hf kullanıyorum burusukluğunu sarkıklığını baya yok etti çatlaklarım da da değişmeler gozlemliyorum. Resimlerini atıcam
Banada ozelden gonderirmisin tatlim bide fiyati nekadarKIZLAR yeni bir ürün denedim cok iyi...karnim derin catlaklı catlakların ici buruşuk ve sarkik dı baya vahim di yani. Kullandiğim ürünler mucize gibi karnimi baya bi düzeltti. 1 Hf kullanıyorum burusukluğunu sarkıklığını baya yok etti çatlaklarım da da değişmeler gozlemliyorum. Resimlerini atıcam
Banada ozelden gonderirmisin tatlim bide fiyati nekadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?