- Konu Sahibi pembe dusler
Bencede gelmeleri saçma ama gelse anlat.Açık açık söylersem gelin istemedi bizi olur bunu zamanında baska bi konuda yasamıştım huylarını biliyorum.Karsı tarafın anlayışlı olması lazım yaniiÖnceden olsa böyle şeylere bende acayip bakardım ama insanın başına gelmediği sürece anlamıyor gerçekten he ilk anne tanesi biziz he evet bi çocuk biz doğuruyoruz insanları kendinizle kıyaslamayı bi geçin artık ya. Şahsen benimde şu an kafamı kurcalayan bir konu bu gezinirken fark ettim. Yazılanları okudukça daha da bi aydınlandım çünkü benimde doğumuma kayınvalidem ve kayınpederim gelme planı yapıyorlar şimdiden gün sayıyorlar. Ve ben kendi annemden bile çekinen utanan biri olarak nasıl yaparım hiç bilmiyorum ki yapamam zaten direk modum düşer odaya tıkınmak vs hiç gelemem böyle şeylere yüzüm düşer gerilirim yavruma yansır sütüme kesin yansır. Bugün bizde konuştuk eşimle bu konuyu gelmemeleri daha iyi olur 40 ı çıkınca gelsinler ben konuşurum rahat edemeyiz öyle diye kendisi söyledi Allah ondan razı olsun her işimizide kendimiz görürüz Allahın izniyle. Sizinde çocuklarınız büyükmüş ne güzel onlarda yardımcı olur size kayınvalidenizin bile gelip kalmasına gerek yok ne kadar kalabalık o kadar stres bebek bile kalabalığı hissediyor huzursuz oluyor kesinlikle