- 28 Ağustos 2013
- 1.555
- 538
- 173
- Konu Sahibi belinayazra61
-
Maşallah , ne kadar zamanda verdiniz ve koruyabildiniz mi ?
Nasıl verdiniz kiloyu merak ettim bende .
Ben 3 ay boyunca her gün yarım saat 45 dk yürüyüş yaptım ve akşam saat 6 dan sonra sadece sıvı tükettim.
Maşallah , ne kadar zamanda verdiniz ve koruyabildiniz mi ?
Nasıl verdiniz kiloyu merak ettim bende .
Canım bende 19 kilo verdim oğlum 1 yaşında hala emziriyorum özelden yardımcı olabilirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba benımde 10 kilo fazlam war bıturlı weremıyorum kızım 4 aylık oldu emzirdikce sürekli canım tatlı yemek istıiyo özellikle cıkolata. Nasıl ederdiniz cok merak ettımne olur banada yardım edin
Bendee yardım istiyorum doğuma 9 kiloyla gittim sonra 2 hft 7 si gitti annem süt olsun diye hamur işini yedirdide yedirdi şu an 10 kilo fazlam var hiç bişiyim olmuyo( emzirdiğim için rejimde yapamıyorum.bide tatlıdan nefret ederdim şimdi utanmasam tencereyi yicemmmmm
Merhaba benımde 10 kilo fazlam war bıturlı weremıyorum kızım 4 aylık oldu emzirdikce sürekli canım tatlı yemek istıiyo özellikle cıkolata. Nasıl ederdiniz cok merak ettımne olur banada yardım edin
Canım Herbalife le beslendim halada besleniyorum bildiğin diyet gibi değil ayrıca sütüde artırıyor oğlum 14 aylık oldu hala sütüm yeterli ve çocuğa zararı yok sadece yağdan veriyorsun bilinçli gidiyorsun yağdan verdiğin için diğer diyetlere göre daha ince gözüküyorsun en güzel ya o sarkma yok topluyo
Bendee yardım istiyorum doğuma 9 kiloyla gittim sonra 2 hft 7 si gitti annem süt olsun diye hamur işini yedirdide yedirdi şu an 10 kilo fazlam var hiç bişiyim olmuyo( emzirdiğim için rejimde yapamıyorum.bide tatlıdan nefret ederdim şimdi utanmasam tencereyi yicemmmmm
Canım Herbalife le beslendim halada besleniyorum bildiğin diyet gibi değil ayrıca sütüde artırıyor oğlum 14 aylık oldu hala sütüm yeterli ve çocuğa zararı yok sadece yağdan veriyorsun bilinçli gidiyorsun yağdan verdiğin için diğer diyetlere göre daha ince gözüküyorsun en güzel ya o sarkma yok topluyo
Şimdi bi baktım ama bisuru programı war siz hangisini kullandınız kafam karıstı bıraz nekadar zamnda kilo werdiniz
Herbalife nasıl bişey daha önce duymadım biraz yardımcı olurmusunuz nete bakamadım daha siz umudum oldunuz ınanın cok psikolojım bozuk bu kilolardan
Înan bende çok kötü umutsuzdum kuzenim sayesinde bende başladım 2 öğün mama yeniyor sütle yapılıyor(milk shake tadında ) 1 öğün normal yemek yiyorsun bide çayı var ve vermemene imkan yok geride almıyosun bide distribitörün yani koçun seninle devamlı irtibatta bırakmıyorsun umudunu kaybetmiyorsun ben mesela çok çabuk enerjisi düşen bir insanım ama koçum devamlı telefonda motive etti ve 78,9 dum şu an 58 oldum 8 kilom kaldı
Ama şutum gider diye cok korkuyorum bişey olmazmı acaba size belki olmadı ya bana olursa ne bilim cok kafam karıştı
Anlamadım canım şutum ?
Kusura bakmayın yanlış yazmışım sütüm dicektim süt kesilir diyolar diyet falan yapılırsa e bende korkuyorum bebeğim zaten premature doğdu ancak yeni toparladı kendini şimdi 5,5 kilo bişey olurmuki?
Ben 2 aylıkken başladım kullanmaya şu an oğlum 14 aylık hala kullanıyorum ve emziriyorum kesilmeyi bırak mama acayip artırıyor minerali olduğu içinocuğada faydası oluyor benim oğlum 2 kilo doğdu ve çok çabuk yakaladı yaşıtlarını hatta şu anda boyuok uzun gerçekten faydasını gördüm gelişimine çok yararı pldu
Nasıl sipariş wericem mama diyorsunuz bitanemı war hanı adı falan warmı bide cayın kusura bakmayın cok sordum size biliyorum ama tek umudumsunuz son sorum ne kadar zamnda vermeye başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?