CANIM BAŞARILAR DİLİYORUM SANA...merhabalar,,,
hamileliğim süresinde olan oburluğum yüzünden 30 kg yakın kilo aldım,birde hamile kalmadan önce bir düşüğüm olmuşdu ve düşük sonrası kendimi yemeğe verdim ve o kiloları veremeden hamile kaldım,,, yani fazladan olan kilom 30 kilonun da üstünde :))))
doğuma gittiğimde 97 kiloydum,,, ilk 3 haftada 14 kg kendiliğinde gitti,,,, ama sonrasında o kiloları vermek çok zorlaştı birde kendimi sıkmak istemedim,,, 4 buçuk ay oldu ve artık kilo vermeye hazırım,,,bence psikolojik olarakda kendini hazır hissetmek çok önemli kilo vermeden önce çünkü bu diyeti yarı yolda bırakmaya hiç niyetim yok,,,,
emzirdiğim için çok sıkı bir diyet programı uygulayamam zaten ayda 2 kilodan fazla vermek sütün kalitesini düşürüyor,,,
ayın 22 sinde tartıldığımda 81.5 kiloydum bugün (27/05) tartıldığımda 80.8 i gördüm,,,
5 gündür tek yaptığım şey, börek, tatlı, kek, çikolata, şeker , bisküvi, cips , asitli içicek gibi olan abur cuburları hayatımdan çıkarmak oldu,,,,
benim bu yolculuğum bir sene sürecek olan bir yolculuk,,,ideal olan 56 kg ma ineceğim,,, bunu yavaş yavaş yapacağım,,,, çok sert kurallar falan da olmayacak, sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bu kilolardan kurtulacağım,,,
bir yıl sürecek olan bu kilo verme deneyimine gelin sizde katılın,,,,
çok teşeeküür ederim,, :) umarım hepimiz sağlıklı ve zayıf oluruz,,,CANIM BAŞARILAR DİLİYORUM SANA...
DEDİĞİN GİBİ EMZİRDİĞİN İÇİN KENDİNİ FAZLA SIKMAMAN GEREKİYOR..
BENİM DE HAMİLELİK VE EMZİRME DÖNEMİNDEN KALINTI (KIZIM 2,5 YAŞINDA) KİLOLARIM GİTTİ.. AMA BENİM DE BAŞLANGICIMDA VE TÜM ÖMRÜM BOYUNCA BİR SÜRÜ FAZLA KİLOM OLDUĞU İÇİN ŞİMDİ DE O KÖK SALMIŞ KİLOLARI SİLKELEMEM GEREKİYOR... SENİ TAKİP EDECEĞİM, HAYDİ KOLAY GELE...
merhabalar,,dogum yapali 6 ay oldu bi on kilo fazlam var ekmegi ve sekeri kestim evde egzersizlere basladim şu zayiflama caylarini kullanip faydasini goren var mi?
oluruz :)))),,,bitkisel canim yoksa kullanmam kizima zarar verir diye ekmegi kahvaltida yiyorum bir iki dilim oncelik cocuklarimizin iyiligi :) insallah fit bir anne oluruz
sağol,, evde ip atlayayamam gerçi alt kat boş ama, göğüslerim çok büyüdü, koşturamıyorum bile :)masallah kizkisa surede istedigine ulasirsin insallah ruzgarli daisariya cikamadik yuruyuse evde yarim saat egzersiz yaptim ip atladim .ip atlamanin faydasi cok butun kaslar calisiyor..
eğer emziriyorsan ekmeği tamamen çıkartmamak gerekiyor, tam tahıllı veya kepek ekmeği mutlaka tüketmen gerekiyor,,ben diyet yapmiyorum canim esimde izin vermiyo ama ekmegi tatlilari cikardim zaten abur cubur eskiden de yemezdim.meyve agirlikli sut ayran yogurt kuru yemis falan yiyorum gun icinde.benim bolgesel sorunlarim var malesef
bilgin icin tesekkur ederim ekmegi cikaetmym ozamaneğer emziriyorsan ekmeği tamamen çıkartmamak gerekiyor, tam tahıllı veya kepek ekmeği mutlaka tüketmen gerekiyor,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?