Doğum sonrası kilolar ne alemde kızlar..

56yla hamile kaldım şu anda 55 im deli gibi iştahm olmasına ve hep tatlı yememe rağmen. ama hala bazı kotlarımın içine giremiyorum. kumaş,etek ve üstlerde problem yok ama

bende yazıveriyim

68le hamile kaldım
79 la doğma girdim
şuan 66 yım ama hedefim evlendiğim kiloya düşmek bugün pilatese başladım bakalım hayırlısı inşallah kızlar hakkaten sakın rejim falan yapmayın çocuk peşinde koşturmak ev işleri emzirme derken zaten insan verio

benim 3 kilom kaldı vermediğim

kilo vermesem de olur, sadece göbeğimi yok etmek istiyorum

kızlar iyi geceler ben de 50 kilo ile hamile kaldım 80 le doğum yaptım 75 kilo kaldı bende ama hemen verdim diyette yapmadım şuan 55 im 5 daha versem diyorum ama zayıf görünürüm heralde çevrem iyi daha verme diyolar boyumda 1,65 zatn iyi sayılırım yani şuan

selam kızlar,
ben 59 ile hamile kaldım
73 kiloyla doğuma girdim
65 kiloyla eve geldim
ama şu an 68 kiloyum aslında pek takmıyorum sadece göbek canımı sıkıyor.bunun içinde PİLATESEbaşladım.kesinlikle tavsiye ediyorum.her sabah TV 8 de ebru şallı ile.oda yeni doğum yaptı sezeryanla ve bununla ilgili göbek eritme egzersizleri yaptırıyor.onunda 2 ay olmuş doğum yapalı.yani sakıncası yok

saat kacta basliyor

evet kaçta başlıyor bu ebru şallı..

bende yazayım...
171 boyum var..3 bebeğim var.. en küçüğü 4 aylık..
şu an 71 kg um
hedefim 60!!!

benimde 8 kilo yapisti kaldi 8 gitti.bazi giyemediklerimin icine giriyorum ama kilo yine ayni nasil oluyor anlamadik nasil gitcek.bazen kiz emmesinde rejime basliyayi diyorum bazende bebegimin anne sütünden mahrum etmek istemiyorum

59kiloyla hamile kaldımmmm,72 kiloyla doğuma gittim. şuan 62kiloyum
göbek fenaaa amaaaaaaa lımbır lımbır nasıl ericek bilmiyorummm

benim göbekde dedigin gibi erimis de kaslarin toplanmasi lazim erimis yag gibi saliniyor
ama göbek gerdime isini arastiriyorum yoksa kolay toparlanmaz

kızlar ah o göbekler 68 dim gecn hafta bgn tok karna tarıldım 67 olmuşum çok mutlu oldum ya kaldı 7 kılo fazlam var bu göbeklerı anck sporla toparlayabılırız ama zor geıyo spor yapmk ya:)

valla bende aynen oyle 5 kg fazlam kaldı gobek hak getıre goguslerde buydu lımbır lımbır off offf 6 aydan sonra spora baslıcm

63 le hamile kalmıştım 17 kilo alıp 80 ile doguma girmiştim dogumda 8 kg dogum haftasında 2 kg daha sonrasında bir 2 kg daha terle gitti. Yani 12 sini verdim. Kalmıstı 5 fakat 40 cıkana kadar kayınvalide zorla yedirdiginden 2 kg geri almıstım. O gun bugundur hiç kilom degişmedi 1 kg iniyor bazen geri 70 oluyorum. Simdi 7 kg kaldı toplamda ama vermemde dert değil boydan dolayı kilolu durmuyor karnımda az oda normalmiş adet oldukca oda inermiş. Simdilik spora gerek yok emzirdiğim için düşünmüyorum. Bakalım hayırlısı

20 kilo aldım 17 gitti kaldı 3 kilo oda gidecek inşallh egzersiz yapıyorum sabahları birde hergün düzenli olarak papatya,rezene içiyorum aynı saatlerde...su şişesi benimle kanka oldu zaten
face,ye resim ekledim çok fazla kalmadı kilo

11 kg almıştım 9 gitti 2 kaldı.Konuyu tam bir ay önce açmışım o zaman 75 tim şimdi 74.5 yarım kg daha vermişim, aslında şu abur cuburu kesebilsem o 2 kg da gitmişti ama

benim kilolar gitmek bilmiyor valla 60 kilo ile hamile kaldım 78 le doğuma girdim.10 kilosunu verdim.geriye 8 kilo kaldı ama o da gitmiyor anam napıcam bilemedim.bi de 2. çocuğumu doğurdum.bu kilolar yerleşicek diye korkuyorum

senin masallahin var ben ilkini dogurdum 7 kilo yapismis gitmyior görenler diyor gitmis beni kandiriyorlar 7 kilo yani yiyorumda artik süt olayi bitince spora baslayacam birde ögünlerimi azaltacam yoksa emdirdikten sonra cok acikyiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…