Doğum sonrası kilolar ne alemde kızlar..

11 kg almıştım 9 gitti 2 kaldı.Konuyu tam bir ay önce açmışım o zaman 75 tim şimdi 74.5 yarım kg daha vermişim, aslında şu abur cuburu kesebilsem o 2 kg da gitmişti ama

5 gün önce yazmışım 74.5 dum hergün tartılırım nasıl oldu anlamadım ama hızlıca rakamlar düşmeye başladı tartıda vee bugün 72.6 yım, hamile kaldığım kiloya 200 gr kaldı hedefim 65 bakalım inşallah verdiklerimi almadan devam ederim vermeye

bende 68 le hamile kaldım 86 ile doğuma gittim şimdi71.8 çekiyominşaallah 60lar hedefim

benimde 8 kilo yapisti kaldi 8 gitti.bazi giyemediklerimin icine giriyorum ama kilo yine ayni nasil oluyor anlamadik nasil gitcek.bazen kiz emmesinde rejime basliyayi diyorum bazende bebegimin anne sütünden mahrum etmek istemiyorum

benimde yapismis kalmis rejim yapayim böyle hic bir sey yemeyeyim yok oda olmaz kizim icin 6 ci ayi beklyiorum sonra yememi azalticam. cok pis ya kilo dün bir pantolon giydim fermar kapandi ama her tarafindan yag patlamis gibi oldu kendimden igrendim

bende 6 .ayı bekleyenlerdenım spora mekık hareketlerıme de ozaman baslıcam bende 5 kg fazla kaldı 63 ıle hamıle kaldım sımdı 68 67 arasında gıdıyorum gelıyorum bı gun yemım dedım ogun sutum az geldı ıkıncı gun ıse gelen sut durulastı oyuzden bıraktım bebegım herseyden onemlı

benimde sütüm azaldı...:18:

boşverdim sporu mporu huuuuuuuuu:86:

Hamile kaldığımda 58 kiloydum. Doğuma girdiğimde 72 kiloydum. Doğumdan bir hafta sonra 58 kiloya geri döndüm. Şimdi 52 kiloyum. Hiç rejim yapmadım, hatta hamur işini biraz fazla bile kaçırdım. Benim derdim sıkılaşmak, göbeğimi ve belimi inceltmek. Neler yapıyorsunuz sıkılaşmak için kızlar?

bende 60kg hamile kaldım 76 la doğuma girdim.şuan 66 kg civarınayım.hedef 60.durmak yok yola devam

bende az yedim sütüm kesildi nerdeyse meme gelince agliyor süt gelince sonra yemeye devam

verecegim yere iki kilo daha aldim:84:
dedigin gibi yemedim süt tik gitti bütün günde toparlanamadi,bir alti ay olsun bakalim bende bekliyorum
ek gidayi güzel yer kilo alirsa sütü keserim.yok süt var emmek istiyorsa bir yasa kadar bekliycem

60 kilo olmak için herşey yaparım ama malesef olmuyor oğluma kıyamıyorum şimdiye kadar emzirdim hiç mama vermedim tabiki sütüm çok değil çok yiyorum 72 doğuma gittim 62 lere düştüm yine 2 kilo aldım yemem lazım şimdilerde daha çok emdikleri için süt yetişmiyo nede olsa zayıflarız hiç hoş bir görüntüm yok ama hiç olmazza bir ay daha sadece anne sütü vermek istiyom oğlum için değer

kızlar sıkılaşmak için pilates lastiğiyle yapılan herketler var bacak için onları yapın işe yarıo karın için mekik gerekio ben önceden baya mekik çekebiliorum ama sezeryandan sonra daha bi kez bile mekik çekemedim

bende leg magic alcam bakalım. sıkılaşmam lazım ah o 50 kilo olduğum günler

hanımlar 64.5 olmusum ay cok sevındım kaldı 4.5 kılo bu kadar yemem ragmen vermsım cok mutluyum su göbegımde gtse baska hıc bısey ıstemıyorum spor yapmaya usenıyom ya

herkez bana dA BAkınca eski haline dönmüşsün diyorrr.. ah ah diyorum peki bu göbek neee
daha bebegin 3aylık vucut kendini anca toplar iner göbek gider diyorlar inşallahhhh

hanımlar 64.5 olmusum ay cok sevındım kaldı 4.5 kılo bu kadar yemem ragmen vermsım cok mutluyum su göbegımde gtse baska hıc bısey ıstemıyorum spor yapmaya usenıyom ya

fatma senin adina ne kadar sevindim anlatamam ama ben hala 67 yim yapismis japon uhusu gibi:98:

64,5 hamile kaldım 76 ile doğuma girdim
68 ile çıktım şu an 69 kg yim
fakat 2 haftadır yürüyüş yapıyorum
bu haftada plates ve aerobiğe başladım bakalım ne olucak

bende 68 kg ile hamile kaldım,83 kg ile doğuma girdim,şuan 75 kiloyum,emziriyorum,rejım ve spor yapamıyorum,ve canım tatlı bişiler istiyor,gece gündüz supangle,pasta,ekler durmadan yiyorum,yemezsem uyuyamıyorum aynaya bakınca hiç mutlu değilim eski halime daha çok var,bide sabahları ebru şallıyı izledikçe gıcık oluyorum,nasıl bu kadar zayıf olabiliyor??sadece pilatesle olduğuna inanmıyorum,hamileykende çöp gibiydi bunların bildiği bizim bimediğimiz ne olabilir,eski kıyafetlerıme giremıyorum,baktım olmuyo bende yenıledim eşyalarımı xl olarak:)))

yaa o kadında zayıflama hastalığı var arkadaşlar adını unuttum neydi. kadın yese patlasa çatlasa kilo alamıo ayrıca bacak arası çok açık fazla zayıf hiç hoş değil ki.

ayrıca benim bi arkadaşım hamileikten sonra aşırı kilo kaybetti deri ve kemik oldu hormon tedavisi gördü işe yaramadı şuanda psikolojisi gitmiş durumda herşeyin ortasını bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…