11 kg almıştım 9 gitti 2 kaldı.Konuyu tam bir ay önce açmışım o zaman 75 tim şimdi 74.5 yarım kg daha vermişim, aslında şu abur cuburu kesebilsem o 2 kg da gitmişti ama
benimde 8 kilo yapisti kaldi 8 gitti.bazi giyemediklerimin icine giriyorum ama kilo yine ayni nasil oluyor anlamadik nasil gitcek.bazen kiz emmesinde rejime basliyayi diyorum bazende bebegimin anne sütünden mahrum etmek istemiyorum
benimde yapismis kalmis rejim yapayim böyle hic bir sey yemeyeyim yok oda olmaz kizim icin 6 ci ayi beklyiorum sonra yememi azalticam. cok pis ya kilo dün bir pantolon giydim fermar kapandi ama her tarafindan yag patlamis gibi oldu kendimden igrendim
bende az yedim sütüm kesildi nerdeyse meme gelince agliyor süt gelince sonra yemeye devam
hanımlar 64.5 olmusum ay cok sevındım kaldı 4.5 kılo bu kadar yemem ragmen vermsım cok mutluyum su göbegımde gtse baska hıc bısey ıstemıyorum spor yapmaya usenıyom ya
fatma senin adina ne kadar sevindim anlatamam ama ben hala 67 yim yapismis japon uhusu gibi:98:
gider gider hıc merk etme hergun yuruyus yap hızlı hızlı temızlık yap
bende 68 kg ile hamile kaldım,83 kg ile doğuma girdim,şuan 75 kiloyum,emziriyorum,rejım ve spor yapamıyorum,ve canım tatlı bişiler istiyor,gece gündüz supangle,pasta,ekler durmadan yiyorum,yemezsem uyuyamıyorumaynaya bakınca hiç mutlu değilim eski halime daha çok var,bide sabahları ebru şallıyı izledikçe gıcık oluyorum,nasıl bu kadar zayıf olabiliyor??sadece pilatesle olduğuna inanmıyorum,hamileykende çöp gibiydi bunların bildiği bizim bimediğimiz ne olabilir,eski kıyafetlerıme giremıyorum,baktım olmuyo bende yenıledim eşyalarımı xl olarak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?