Doğum sonrası kilolar

ben biraz şanslıyım herhalde 55 kilo ile hamile kaldım.doğuma giderken 76 kiloydum.sezaryan oldum.bir hafta hastanedeydim.orda tartılamadım ama eve geldiğimde 69 kiloydum.eve geleli 6 gün oldu.şimdi 62 kiloyum.yani yaklaşık iki hafta icinde 14 kilo gitti.üstelik sürekli tahin helvası pekmez yiyiyorum.aslında birazda tedirgin ediyo bu durum beni.böyle devam ederse bi doktora gitmeyi düşünüyorum.

herkes zayifliyor bense kilo aliyorum emzirikene arkadaslar sormayin 2 kilo almisim 52 olmusum napcam ((((( beni hatirlamayanlar : 49kg hamile kaldim 62ile dogum yaptim dogumdan sonra 1 hafta sonra 50 düstum simdiyse 52 kilo ciktim ((((

arkadaşlar emzirme döneminde özeliklede bebekler mama takviyesine başlayınca bizi fazla emmiyorlar öyle oluncada bizim yediklerimiz kiloya dönüşmeye başlıyor, ilk başta bende ne güzel zayıftım sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım kızım büyüdükçe bende şişiyordum, 6.aydan sonra korkmayın katı olmayan basit diyetlerle kilonuzu orantılayabilirsiniz,ama dediğim gibi diyet meselesini bebekler ek gıdalara başlayınca yapsanız ii olur kuzucuklar aç kalmasın
buarada şimdi tartıldım karnımda şiş üstelik annemdeydim bugün midemde çok dolu 56,3 kg geldim diyetim başarılı kızım hala emiyor kaydirigubbakcemile3

ben artık emzirmiyorum bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum..
pazardan itibaren yani 2 gündür 18 den sonra birşey yemiyorum 600 gr gitmiş..
bunu uygulamaya devam edeceğim..

merhaba nasıl bır dıyet uyguladınız acaba

spor yapmayan anneler karındaki sarkıklık kendiliğinden gidiyomu
yoksa mutlaka spormu gerekli
benim bebem emiyo kilolar baya gitti 2 kilom kaldı
işe başlayınca oda gider nasılsa ama karnım sanki bomboş sallanıyo acayip bişi

merhaba ben aranıza yeni katıldım evet 7 ay önce sezeryan oldum kocaman göbek ve aşırı çatlaklarım var doğumdan buyana 10 kilo verdim ama hala 10 kilo fazlam var daha önceki doğumlarım normal olmuştu böyle bir sorun yaşamamıştım sıpor yapamıyorum dizlerim ve belim rahatsız napcem bilmiyorum ayrıca çatlak için bir önerisi olan varmı imdaaaaaat

ben 82 ile doğuma girdim 72 ile doğumdan çıktım.Doğum yapalı 2,5 ay oluyor ve ben sadece 3 kilo verebildim.Son bir haftadır da akşam 18:00 den sonra bişey yemiyorum.Bol su içiyorum.sanırım faydası oluyor.Bi tartı bulup tartılmalıyım bakayım kaça düşmüşüm:)

ben karnıma limon suyu ile türk kahvesini karıştırıp sürüyorum streç ile sarıp korse giyiyorum durabildiğim kadar durup iyice lifleniyorum çatlaklarım baya azaldı.Bende işe yaradı.her banyo öncesi yapıyorum.

durabildiğin zaman ne kadar oluyor mesela... tam bu meseleyi araştırmayı düşünüyordum senin tarifini gördüm.

karnım çok yumuşak ve çatlaklarımvar dediğin gibi...sezeryan yeride kabarık bi şekilde duruyor.acaba zamanla geçermi ki...

zayıflamanın formülü çok basit...aynen denildiği gibi 6 ya da yediden sonra hiç bişey yeme...sadece su iç.gün içersinde en azından bir saat yürü ya da yapamıyorsan evde basit egzersizler yap.(ama yürüyüş çok etkili).gün içersindede istediğini ye...

eğer üzerine tam manasıyla düşüp yapmış olsaydım bir haftada tam 3 kilo verebilirdim.ama iki haftada iki kilo buda iyidir :)))

bekle beni 55 ben geliyorum.

valla kim ne derse desin ben inanmıyorum.doğum yapan kız gibi olmazki.hele bide genel kilomuz varsa mutlaka göbek de oluyor.kilo verince göbek de beraberinde eriyor.ama dümdüz olmuyor.laşka laşka oluyor kilo verilince de.hele bide çatlak varsa tam pürsümüş duruyor.

Yazın haşemo ile denize giricem çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim diye bir tabela asıcam göbeeme ve popoma...Spora gidiyorum 1 aydır ve kilo alıyorum hala:)

ben naylona alerjim olduğundan en fazla 2 bilemedin 3 saat
ama sizin alewrjiniz yoksa sabah yapın akşam liflenin

benim korsenin kaydırmazlarınada var ondan çok takamıyorum
sabah yulaf yiyip 1 saat yürüyorum baya inceldim ben 17 kilo verdim doğumdan sonra

heyart bu tarif gercekten faydalimi yani butun catlaklar gidiyormu yoksa sadece inceliyormu???
birde ne kadar limona ne kadar turk kahvesi koyuyorsun hergunmu yapiyorsun??

kıslar yazılarınızı okuyunca çok korktum 17 haftalık hamileyim şuan daha kilo almadım ama iştahım açıldı bugünlerde acaba çok kilo alırmıyım 53 kiloyla hamile kaldım.bir hafta önce doktora gittiğimde tartıldım 52 kiloymusum.doğuma kadar 10 kilodan fazla almam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…