doğum sonrası kilolar

ddmbydn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
3
1
1
37
Iyi aksamlar arkadaslar sitede yeni uyeyim 23 ekimde doğum yaptım benim sorunum şu ki doğumda baya gitti kilolar hatta ilk bir ay cok guzel kilo verdim ama gelin gorunki birbucuk aydan sonra kilo almaya basladim ve suan nerdeyse dogum kiloma geldim emzirirken diyet yapmak ne kadar makul bilemiyorum ama bu konuda onerisi olanlar cvp yazarsa cok sevinirim abur cuburu abartmistik bi ara simdi biraktim ama hala duruyo gobek deneyimlerinizi yazarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler iyi aksamlar

Canim maLesefki ayni durumdayim 64Le hamiLe kaLdim 90La doguma girdim sezeryan.simdi74kiLoyum doumdan 1hafta sonra 74e dustum sonra tık yok haLa 74üm. 8araLikta dogum yaptim artik kilo vermemin vakti geLdi.. sutumu etkiLemeden vermeye caLisacagim su an sadece ekmek seker ve unu kestim bakaLim aysa kac kiLoya uLasacagim yazarim ise yararsa biLgiLerimi payLasirim.sana onerim ben oyLe yapiyorum diyet yapma korse giy aburcuburu kes ekmek yeme yeter

Faydasını gördüğün bisey olurda paylasirsan cok sevinirim uyku duzensiz yemek duzensiz ben verecegime ha bire kilo aliyorum

23 kasımda da ben doğum yaptım. 13 kg almıştım hamileyken. 5 kg fazlam vardı 40 çıktığında. Şu an 13 kg fazlam var.deli olcam bende şunu tavsiye edebilirim emzirirken. Safra kesesi ameliyatı olmadiysan yada 2.yıl geçtiyse 3 ogun aç karnına 1 tatlı kaşığı corekotu yagi soğuk pres iç. Hem sütü ve kalitesini arttırıyor hem yağ yakıyor. Ben 40 im çıktığı gün safra kesemi aldirdim acil olarak.maalesef icmiyorum.eşim de annem de böyle 10 kg verdi.

Merhaba hanımlar. Cocuklarimla tatil planı yapmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :) topigimin adi:
Çocuklarla tatil önerisi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…