Hosgeldiiinn tatliim... Sonunda birisi geldiBende varıııımmm.. 2 ay önce doğum yaptım.. Doğumdan hemen sonra 12 kilo verdim 2 hafta içinde.. Ama şu an emziriyorum diye kısamıyorum yediklerimi.. Kilo aldım ama kararlıyım kurtulcam bu kilolardan..
Su an ki kilom 90,7.. Boyum 167..
Sabah kahvaltimi saat 8de yaptım. Havuç, beyaz peynir, zeytin,yeşillik, yumurta ve rezene çayı kahvaltı menüsüydü. yalnız olduğumu için bebeğimi bırakıp yürüyüş yapamıyorum.. Evde spor yapmaya çalışayım bende...
Bende bugün başladım kendi çapımda suan 71 kiloyum 160 boy ve hamile kalmadan önce 58 kiloydum hedef 55-54 hadi hayırlısı olsun bebis küçük çok giremem ama yazarım kilomu
Ooo sende hosgeldin harikasin sen baslamissin bilee :) birlikte devam edicez ins fazla kilolardan kurtulcaaazz... :) kilonh ve hedefini de paylasirsan sevinirim.tatliimm :*Tmm anlaştık öğünlerimi atlamamaya dikkat ediyorum. Bugün ikinci günüm.. Öğle yemeğinde menemen ve iki dilim ekmek yedim.. 3 adet ceviz yedim bide az önce. Suyu severek iciyorum. Günde 4 veya 5 litre..
Ben de Varım.Doğum yapalı 9 ay oldu ama kilolarım hala yerinde doğumdan önce 58 hamilelikte 25 kilo aldım 83 kiloyla doğuma girdim boyum 1,67 yaklaşık 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum şuanki kilom 69.5 hedefimde 59 :) Yalnız şu yoğurtlu limonlu pulbiberli olan kürü denedim gerçekten zayıflamaya yardımcı ama kalıcı değil malesef[/QUOT
Sendee hoşgeldin tatliimm...
Harrika diyet yapmaya cok uygunsun... Evet bnde dendjm onj bir hafta kadar sonra etkisini kaybetti gercekten... Ama soyle yapabilriz vucudu alistirmamak sasirtmak gerekiyormus ya bir hafta bi kür diger jafta baska bir kür diye gidebilirz boylece vucud alismaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?